Új barlangfürdő nyílt Demjénben

2015 január végén Demjénben - ebben az Egertől néhány kilométerre fekvő, 600 fős kis községben - nyílt meg a Cascade Élmény és Barlangfürdő, mely jelenleg Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője. Nézzük, mit találunk itt!
A Cascade Élményfürdőben 760 méternyi barlangrendszert járhatunk be,  25 méter mély hegy gyomrába érkezhetünk le a toronyból induló csúszdákból, melyek összes hossza 550 méter,  mindezt pedig gigászi méretű, 1500 négyzetméter vízfelületet foglalja magában. 
 
Különleges, egyedi megoldásokkal találkozhatunk az elvarázsolt, földalatti vízi világban tündérbarlanggal, mohás, ősfás dekorációval, sejtelmes fénykkel és színekkel. 
 
Ha ránézünk a térképre, a Bükk lábánál, Egerszalók sódombjaitól pár kilométerre találjuk meg Demjént. Nem csak szlogen tehát, hogy a gyógyvizek völgyében kalandozhatunk itt a Laskó-patak mentén. Demjénben mindössze 10 éve fedezték fel a temálvízet, hamarosan csodálatos wellness hotel, a 2012-ben épült fürdő épült, s a most átadott  barlangfürdővel együtt teljesértékű fürdőparadicsomnak nevezhetjük a kis települést.
 
TIPP! A barlangfürdő szomszédságában található a négycsillagos, minden igényt kielégítő Cascade Hotel