Minden egyben a Kecskeméti Fürdőben

A Kecskeméti fürdő igazán sokoldalú, hiszen a kisgyerekektől a szépkorúakig, a lustálkodni vágyóktól a sportolókig mindenki megtalálja a számítását.

Karnyújtásnyira a Dél-Alföld - Kecskemét és környéke

Az összesen 17 medencéből álló, és 2683 m2 vízfelülettel rendelkező Kecskeméti Fürdőben többek között hullámfürdő, baba-mama-, termál-, gyógy-, ugró-, gyermek-, szabadtéri, watsu és masszás medence, sodrófolyosó, vízesés, valamint barlangmedence is található, amelyek a kikapcsolódásra vágyó vendégek szolgálatára állnak. Ezen kívül szépségápolási egységek, egy étterem, és egy bár teszi teljessé a kínálatot. A nyári időszakban két kültéri medence, illetve az egész évben nyitva tartó két, egyaránt 12 méter magas csúszdatorony is része lehet az igazi szórakozásnak. Különleges építményről van szó, ugyanis a négy zónából álló fedett élményfürdő területe egybe lett építve a nemzetközi, nagyszabású versenyek megrendezésére is alkalmas, kétmedencés uszodával

A kényeztetés, a kellemes időtöltés szerelmesei a masszázs és a szauna világ szolgáltatásai között válogathatnak. A gőzfürdő, a bio-, az infra-, és a finnszauna, a pezsgőfürdő, valamint a relaxációs szobák különleges pihenést tesznek lehetővé. A vendégek az étterem, valamint a büfé magas színvonalú szolgáltatásai mellett, a medencék között, az élményfürdő legmagasabb pontján, a Karibi bárból élvezhetik a komplexum teljes látványát.

Különleges szolgáltatások is találhatók a kínálati palettán. A kecskeméti fürdőben egy egyéni kezelési tervre épülő ötnapos „fejfájás" csomag elemei között többféle torna, elektro- vagy mágnesterápia, masszázs, tangentor vagy iszappakolás, úszómedence, gyógymedence és szaunahasználat valamint napi séta szerepel. A migréneseket az eredmény fenntartása érdekében otthoni kezelési tervvel bocsátják el.

Szintén Kecskeméten találhatjuk az ország legnagyobb halállományával rendelkező halkozmetikát, ahol az édesvízi doktorhalak a szájukkal és bajuszkájukkal dolgozva kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, szüntetik meg a bőrkeményedéseket a páciens végtagjain.

Karnyújtásnyira a Dél-Alföld - Kecskemét és környéke