Tavaszváró Tisza-tó

A Tisza-tavat legtöbben az egyedi természeti környezetéért keresik fel. Ahol ennyire meghatározó az élményszerzésben a természet, ott az évszakok változásai is hangsúlyosan érzékelhetők. Talán legtöbbünknek a tavasz, a milliónyi új élet kezdete az egyik kedvenc évszakunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Tavasz a Tisza-tavon

A legjobb programok a Tisza-tónál

A Tisza-tónál rengeteg programon vehetünk részt évszaktól függően a csendes madármegfigyeléstől, a kerékpáros sportteljesítményt jelentő teljes Tisza-tó körig.

Hol foglaljunk szállást a Tisza-tónál?

Magyarország legnagyobb mesterséges tava környékén, sőt magán a tavon is megszállhatunk számtalan formációban, tehát a legjobb úgy szállást foglalni, hogy már tudjuk, mit szeretnénk csinálni a hétvégén.

Csónaktúra a Kozma fokon át

Motorcsónakos túrára indult Horváth Szabolcs alias HelloHal, aki rendszeres vízitúráit az éves kánikula időszakában általában felfüggeszti. A Tisza-tavi halak specialistájától ezúttal azt tudjuk meg, hogyan érdemes kihajózni motorcsónakkal ebben az időszakban.
Tovább
Tovább
Tovább