Miért jó a Garantált élmények akció?

2014-ben is elindult 19 szálláshely és 10 programgazda összefogásával a Tisza-tó négy évszakon átívelő kedvezménysorozata, mely a legnépszerűbb és legújabb programokat kínálja a térség felfedezését, a feltöltődést keresők számára. A korábbi, nagy sikerrel zárult „Garantált élmények" akcióhoz képest még sokkal több kedvezményt biztosítanak a szolgáltatók, hiszen egész évben, az év minden napján felhasználható kuponokkal lehet részt venni a Tisza-tó legjobb programjain.
A Tisza-tó különleges vadvízi környezetében a turistaként kedvünkre válogathatnak az olyan vízi és szárazföldi kalandok között, mint a motorcsónakozás vagy GPS-es kenutúra, kétéltűs kirándulás, kerékpározás, ismerkedés a helyi kézműves mesterekkel, az ártéri szigeten helyet kapott kalandpark és az interaktív látogatócentrum számtalan szórakoztató és természetközeli programmal fűszerezi meg a szabadságunkat.
 
A tavat körülölelő gáton kerékpárút vezet, a horgászok számára pedig eszményi környezetet biztosít a halban, madarakban gazdag, szigetekkel, holtágakkal tűzdelt tó.
 
Az évszakonként változó programkínálat garantált programjai 20-50% kedvezménnyel vásárolhatók meg mindazok számára, akik legalább két vendégéjszakát eltöltenek az akcióhoz csatlakozó szálláshelyek valamelyikén a Tisza-tónál. A régióban falusi- és magánszálláshelyektől a kempingen át a panziók, szállodák ajánlatai között lehet válogatni.
 
TIPP!     Az akcióban szereplő szálláshelyek listája itt érhető el: