Tisza-tavi strandkörkép 2015

Elindult a strandszezon a Tisza-tónál is, így a 6 szabadvízi strandot már birtokba vehetjük Abádszalóktól Sarudig. Friss strandkörképünkben kitérünk a víz kiváló minőségére és „személyre szabott" strandajánlóval, használati utasítással is szolgálunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Tavasz a Tisza-tavon

Különlegességek a Tisza-tó körül

A Tisza-tó a természet kedvelőinek igazi földi mennyország. Lehet ott kerékpározni, túrázni gyalog és csónakkal. A jól ismert helyszínek és szolgáltatások mellett ajánlunk most néhány különleges, de nem kevésbé izgalmas úti célt és programot azoknak, akiket komolyabban érdekel a régió. Összeállításunkban felfedezzük a tiszafüredi fazekasságot, ellátogatunk egy kevésbé ismert arborétumba, bejárjuk lovon a Tisza-tó környékét, sőt azt is megtudhatjuk, hogyan "működik" a Tisza-tó.

Tavaszi horgásztippek a Tisza-tónál

Ezen a speciális területen, a Tisza-tavon, ahol a téli sekély vízállás szűkebb életterületre szorítja a halakat, kellemes tavaszi horgászélményeket szerezhetünk a partról, csónakból, sőt, akár úszó vízi kunyhóból is.

Mit csinálnak a madarak télen a Tisza-tavon? - 1. rész

Bizonyára sokan nem gondolkodtak még azon, hogy a Tisza-tó nyüzsgő nyári madárvilágának tagjai közül nem mindenki hagyja el ezt a varázslatos területet télre sem. Valószínűleg azon sem, hogy hány „északi vendég" gondolja úgy, hogy nem kíván ennél délebbre vonulni, s itt próbálja meg átvészelni a telet. Ebben a cikksorozatban azokat a madarakat szeretnénk bemutatni, akik ősztől tavaszig is hűségesek a Tisza-tóhoz, vagy éppen ebben az időszakban látogatnak el ide.
Tovább
Tovább
Tovább