20 kikötő a Tisza-tónál

Egy csokorba gyűjtöttük az összes Tisza-tavi kikötőt és megpróbáltuk csoportosítani az őszi időszakban nyújtott szolgáltatásaik szerint azokat. Lesznek olyanok, melyek téli és nyári időszakban is használhatók egyaránt, lesznek, melyeknek bőséges turisztikai szolgáltatásik vannak, s olyanok is, amik izgalmas helyeken, például holtágba épültek.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Tavasz a Tisza-tavon

10 télen is nyitva tartó étterem a Tisza-tónál

Imádjuk a téli Tisza-tavat, mert szuper fotókat lehet készíteni a madarakról, a tájról, jókat lehet túrázni, bejárni a nagyobb szárazföldi részeket, vagy csónakkal eljutni olyan szigetekre, melyek máskor víz alá kerülnek. Azonban határtalanul megéhezik ilyenkor az ember! A strandszezon végével pedig azért szűkül a kínálat. Ezért összeszedtünk 10 biztosan nyitva tartó helyet.

5 fontos dolog őszi-téli horgászathoz

A hideg, a köd, a jégzajlás keményen megnehezítheti a horgászok életét, ugyanakkor szép kapás reményében mégis érdemes vállalni a zord körülményeket. Összeállításunkban 5 olyan fontos dolgot szedtünk össze, ami akár a kezdő horgászok életét is megmentheti a Tisza-tavon.

Csónaktúra a tó északkeleti részén

"Nem ma kezdtem az ismerkedést a Tisza-tóval, a legtöbb részét elég jól ismerem, mégis vannak olyan területek, melyek megdobogtatják a szívemet, vagy mert különlegesebb, vagy mert ismeretlenebb számomra" - írja Horváth Szabolcs, akivel a Tisza-tó Észak-Keleti részét fedezzük fel.
Tovább
Tovább
Tovább