Miért jó a Garantált élmények akció?

2014-ben is elindult 19 szálláshely és 10 programgazda összefogásával a Tisza-tó négy évszakon átívelő kedvezménysorozata, mely a legnépszerűbb és legújabb programokat kínálja a térség felfedezését, a feltöltődést keresők számára. A korábbi, nagy sikerrel zárult „Garantált élmények" akcióhoz képest még sokkal több kedvezményt biztosítanak a szolgáltatók, hiszen egész évben, az év minden napján felhasználható kuponokkal lehet részt venni a Tisza-tó legjobb programjain.
Bővebben

Különlegességek a Tisza-tó körül

A Tisza-tó a természet kedvelőinek igazi földi mennyország. Lehet ott kerékpározni, túrázni gyalog és csónakkal. A jól ismert helyszínek és szolgáltatások mellett ajánlunk most néhány különleges, de nem kevésbé izgalmas úti célt és programot azoknak, akiket komolyabban érdekel a régió.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit

Aktualitások, friss hírek

Megnyitott a Tisza-tó

Egy hónappal megelőzve a megszokott ritmust már most nyári vízszinttel várja a vendégeket a Tisza-tó. A Kiskörei Víztározót az éves ütemezés szerint minden év májusában töltik fel a Tisza vizével. 2014-ben a kedvező időjárásnak köszönhetően már egy hónappal korábban élvezhetjük a magasabb, nyári vízszintet.

Tisza-tavi tókerülés és Bringatlon

Akár országúti kerékpárral, akár mountain bike-kal, akár szélsebesen, akár kényelmesen, a táj szépségében gyönyörködve, a lényeg, hogy tekerjük körbe a Tisza-tavat és túrázzunk egy jót! Erre kiváló lehetőséget kínál a május 11-én a hetedik Intersport Tour de Tisza-tó!

Több

Tisza-tó tavasszal, horgász szemmel

Tovább

A 10 legjobb program a Tisza-tónál

Tovább

Kétéltű kaland a Tisza-tavon

Tovább

Hol foglaljunk szállást a Tisza-tónál?

Tovább
Tovább
Tovább