Tisza-tavi strandkörkép 2015

Elindult a strandszezon a Tisza-tónál is, így a 6 szabadvízi strandot már birtokba vehetjük Abádszalóktól Sarudig. Friss strandkörképünkben kitérünk a víz kiváló minőségére és „személyre szabott" strandajánlóval, használati utasítással is szolgálunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Tavasz a Tisza-tavon

Csónaktúra a Kozma fokon át

Motorcsónakos túrára indult Horváth Szabolcs alias HelloHal, aki rendszeres vízitúráit az éves kánikula időszakában általában felfüggeszti. A Tisza-tavi halak specialistájától ezúttal azt tudjuk meg, hogyan érdemes kihajózni motorcsónakkal ebben az időszakban.

Csónaktúra a tó Észak-Keleti részén

"Nem ma kezdtem az ismerkedést a Tisza-tóval, a legtöbb részét elég jól ismerem, mégis vannak olyan területek, melyek megdobogtatják a szívemet, vagy mert különlegesebb, vagy mert ismeretlenebb számomra" - írja Horváth Szabolcs, akivel a Tisza-tó Észak-Keleti részét fedezzük fel.

Különlegességek a Tisza-tó körül

A Tisza-tó a természet kedvelőinek igazi földi mennyország. Lehet ott kerékpározni, túrázni gyalog és csónakkal. A jól ismert helyszínek és szolgáltatások mellett ajánlunk most néhány különleges, de nem kevésbé izgalmas úti célt és programot azoknak, akiket komolyabban érdekel a régió. Összeállításunkban felfedezzük a tiszafüredi fazekasságot, ellátogatunk egy kevésbé ismert arborétumba, bejárjuk lovon a Tisza-tó környékét, sőt azt is megtudhatjuk, hogyan "működik" a Tisza-tó.
Tovább
Tovább
Tovább