SZÉP (kártyás) tavaszra fel!

Vakáció és hosszú hétvége: lazítanánk a wellnessben vagy túráznánk a havas, erdős hegyvidéken? SZÉP Kártyával a zsebünkben mindez sokkal egyszerűbben megoldható lesz. Cikkünkben szó lesz túrázásról, szép tájaktól, fürdőkről, kilátókról, fesztiválokról, de viharos-hideg napokra szánt programokról is.

Ahhoz, hogy a időben a legfrissebb lehetőségekről értesüljünk, érdemes minden hónapot az itthon.hu oldal böngészésével kezdeni

Bátran válasszunk a falusi, hagyományos vagy modern szállásadók kínálatából! 

Étkezésre, szállásfoglalásra és szórakozásra is lehet használni a Széchenyi Pihenő Kártyára feltöltött összeget, ráadásul sok kártyaelfogadó helyen még különböző kedvezményeket is biztosítanak nekünk.  

A SZÉP-kártya tulajdonosként már mobiltelefonos applikációja segítségével is, és természetesen az internetes felületén tudjuk ellenőrizni az egyenlegünket. Jó észben tartani, hogy a vásárlások bizonylata is tartalmazza ezeket az információkat, vagy a munkaadókat is meg lehet kérdezni. Tehát az egyenlegről és így a lejáró egyenlegről szóló kimutatás elérhető többek között a szolgáltatók internetes oldalain keresztül az oldalra történő regisztrációt követően is

SZÉP Egyneleg appok: OTP saját alkalmazása | minden kártyatípusra

A szolgáltatók ajánlatait böngészve számos kedvezményes ajánlatot találunk.
TIPP! Érdeklődjünk komplex ajánlatok iránt, melyben a szálláson kívül számtalan egyéb szolgáltatást is kipróbálhatunk, mint a dűlőtúra, a kerékpárbérlés, borkóstolás, részt vehetünk a sajtút bejárásán vagy egész hétvégén élvezhetjük a wellness szolgáltatást, és a szaunában pihenhetjük ki az egész napos program fáradalmait.  

SZÁLLÁSKERESŐ indítása TIPP!  
Kedvünkre választhatunk az alábbi szolgáltatók közül. A Keresés gombbal szűkíthetjük a találati listát. 

Jó tudni! hogy szálláson kívül a hazai gyógyfürdőkben, sőt a legtöbb élményfürdőben is mindhárom zsebből költhetünk a belépőre. Egy hirtelen jött ötlet, hogy elugrunk Hajdúszoboszlóra vagy a gyerek éppen élményfürdőzni  akar hónap végén? Semmi pánik, ez is megoldható! 

Túrázni télen sem kell félni! Felfedezhetjük például a  20 legszebb hazai várat vagy a 10 nemzeti parkunk egyikét. 

Természetesen nem csak ezt, de fesztiválbelépőt, kalandpark jegyet, egy jó koncertet, filmélményt is vásárolhatunk SZÉP kártyával, vagy megvendégelhetjük családtagjainkat is egy fantasztikus ebéddel a hegytetőre érve. 

Merre induljunk?

Hosszú hétvégi úti tippek   |  Hétvégi programok |  Nagyszülőkkel 

Hasznos linkek! 

Bárhol is vagyunk, ha megéhezünk, használjuk ki a

SZÉP kártyás ételrendelést a NetPincér oldalán keresztül!

SZÉP kártyás szálláshelyek

SZÉP kártyás vendéglátóhelyek 

SZÉP kártyás wellness- és szabadidős programok

Letölthető tematikus kiadványaink