Április: mozgalmas, gasztrós tavaszi hónap

Végre teljes erőből tavasz van! Bár a szeszélyes április még szolgálhat meglepetéssel, de egyre több a szabadtéri program. Drón bajnokság, halünnep, hadijáték, és nosztalgia vonatozás vár mindekire, aki szeretne egy kicsit kiszabadulni a négy fal közül.

Grófok és grófnők nyomában - Pápa elvarázsol

Páratlan időutazás! Parókák, nehéz bársonyok, susogó selymek, a barokk pompa élővé válik, ahogy a múltba csöppenünk az Esterházy Kastélyban, a Várkertben és a Várkertfürdőben.

Téli kikapcsolódás a Velencei-tónál és Székesfehérvár környékén

A téli hónapokban kevésbé gondolunk a Velencei-tóra, mint úti célra, azonban kitűnő ajánlatokra bukkanhatunk, akár túrázásról, akár téli sportról, vagy termálvízről van szó. Ha már a Velence-tónál járunk, akkor Székesfehérvár, a koronázó város kulturális barangolásra csábít és érdemes egészen Mórig elkalandoznunk, Fehérvárcsurgót is útba ejtve.

Székesfehérvár TOP5

Történelmi levegő, művészi pillanatok, pezsgő hétköznapok, grandiózus események – ezzel várja Székesfehérvár megújult Belvárosa a látogatókat. Művészi élménynek sem utolsó a felújított Fő utca szökőkútjaival és díszvilágításával. Az esti városnézés pedig tényleg kötelező program!

Árpád Fürdő: a szecessziós műemlék fürdő

A királyok városában, Székesfehérvár óvárosában található az egyik legszebb vidéki day spa. A műemlék épületben megtalálható minden, ami egy modern day spa-tól elvárható, fűszerezve egy csipetnyi különleges eleganciával, ami a század eleji szecessziót jellemzi.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább