Szeptemberben újra OMÉK!

Új weboldallal, felfrissült koncepcióval, a szakmának és a nagyközönségnek szóló programokkal, helyi termékekkel, állatsimogatóval startol szeptember végén Magyarország legnagyobb mezőgazdasági, agrárkulturális kiállítása és vására, az OMÉK. A kiállítás idei célkitűzése nem kevesebb, mint öt nap alatt megismertetni Magyarországot. Lássuk, hogyan!
Bővebben

Májusi programajánló

A tavasz utolsó hónapja, amikor az összes szabadtéri hely kinyit, lassan beindul a strandszezon, jönnek a fesztiválok, a kültéri sütés-főzés, kiülős beszélgetések, nagy kirándulások, kerékpártúrák. Nagy Szezonnyitó Programmustra az itthon.hu-n!
Bővebben

Hátizsákos védjegyet kapnak az ifjúsági szálláshelyek

Február 18-tól április végéig országos roadshow-n ismerhetik meg az érintett szolgáltatók az ifjúsági szálláshelyek új minősítőrendszerét. A hátizsákos jelzéssel ezentúl ugyanis az ifjúsági szálláshelyeken is garantált minőséget várhatunk a szállodák csillag vagy a falusi szálláshelyek napraforgós jelzésének mintájára. Lássuk a részleteket!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

Programok most vasárnapra

Minden szerdán elérhető a vasárnapi program az itthon.hu-n! A héten: PÜNKÖSD! 4 klasszikus és 10 izgalmas pünkösdvasárnapi és -hétfői programot válogattunk össze.

Sikeres volt az 5. TeSZedd! akció

A Magyar Turizmus Zrt. csatlakozott az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz, így a budapesti Citadellán kívül Szentgotthárdra, Várpalotára, Balatonalmádiba, Harkányba, Szegedre, Szolnokra, Egerbe és Poroszlóra is ellátogattak kollégáink, hogy támogassák a tiszta környezetet. A fővárosi sajtótájékoztatóról képes beszámolónk következik!

Szakmai híreink

Eseményeinkről, sajtótájékoztatóinkról, tanulmányútjainkról, vásárokon való szerepléseinkről, induló projektjeinkről és eredményeinkről szóló rövid híreinket, sajtóanyagainkat, és a rólunk szóló statisztikákat itt adjuk közre.
Tovább
Tovább
Tovább

Tavaszi kalandok Magyarországon

Várfesztivál: pünkösd idején újra "Miénk a Vár"!

Várak Sümegtől Sárospatakig, kulturális programok, hagyományok, értékek: harmadízben nyitja meg kapuit a Városligetben május 23-25. között az Országos Hagyományőrző és Kulturális Várfesztivál, azaz a történelmi magyar várak seregszemléje.

Idén biztosan lesz Nemzetközi Motoros Hét Sirokon

Már hagyományosnak mondható 16. Nemzetközi Motoros Héten a motorozás élményének minden betyárosabb válfaját kipróbálhatják a jelentkezők július közepén. Lesz motoros dagonya, Enduro Kupa és számtalan dörgős-fémes koncert is. Íme az idei zenei line-up és programterv!

Cell-Cup 2015 Kézilabda Fesztivál

Augusztusban Veszprém újra a kézilabdások és a kézi szurkolók mennyországa lesz: 5 játéknap és 6 éjszaka csak a kézilabdás csapatokról, a játékról és a meccsek utáni szabad programokról fog szólni a királynők városában. Lássuk a részleteket!
Tovább
Tovább
Tovább

Kövess minket!

 
Az Év Utazója
16 videó
Budapest
21 videó
Balaton
21 videó