Márciusi programajánló

Végre véget ért a tél, és lassan egyre melegebb lesz, többet süt a nap, szebbnek látjuk a világot. Márciusban is rengeteg jó programon gyűjthetünk élményeket, ezekből szemezgettünk nektek, kedvcsinálónak.
Bővebben

Hátizsákos védjegyet kapnak az ifjúsági szálláshelyek

Február 18-tól április végéig országos roadshow-n ismerhetik meg az érintett szolgáltatók az ifjúsági szálláshelyek új minősítőrendszerét. A hátizsákos jelzéssel ezentúl ugyanis az ifjúsági szálláshelyeken is garantált minőséget várhatunk a szállodák csillag vagy a falusi szálláshelyek napraforgós jelzésének mintájára. Lássuk a részleteket!
Bővebben

Családi kirándulások télen

Egy napsütéses téli hétvégén érdemes jó melegen felöltözni és a családdal kimozdulni a levegőre. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket érdemes célba venni, ha gyerekekkel utazunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

SZÉP (kártyás) tavaszra fel!

Végre a szögre akaszthatjuk a télikabátot, és elindulhatunk a zöldellő Magyarország újbóli felfedezésére. Szó lesz túrázásról, kerékpározásról, szép tájaktól, de fedett programokról is. Természetesen a családi kiruccanást keresők is megtalálják az optimális időtöltést. Ehhez nyújtunk némi inspirációt.

Szakmai híreink

Eseményeinkről, sajtótájékoztatóinkról, tanulmányútjainkról, vásárokon való szerepléseinkről, induló projektjeinkről és eredményeinkről szóló rövid híreinket, sajtóanyagainkat, és a rólunk szóló statisztikákat itt adjuk közre.

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2015

2015. április 10. és 26. között zajló 35. Budapesti Tavaszi Fesztivál előadásaira már most érdemes jegyet váltani. A programkínálatban komolyzenei koncertek, operaelőadások mellett a fesztivál különlegessége lesz Zsigmond Vilmos Oscar-díjas operatőr munkáiból készült kiállítás, ellátogat hozzánk Bobby McFerrin és számos világsztár és zenei ínyencség is eljut a fesztivál rajongóihoz.
Tovább
Tovább
Tovább

Tavaszváró kalandok Magyarországon

Így bringázzunk az erdőben!

Ha szigorúak akarunk lenni, két legális épített pályát találunk Magyarországon, de ez ne vegye el a kedvünket attól, hogy letérjünk a betonutakról és bekanyarodjunk a jó levegőjű, árnyas erdőbe. Hiszen ezt már egyébként is legálisan megtehetjük a kijelölt útvonalakon, és most azt is elmondjuk, hol vannak ezek közül a legjobb helyek.

4 + 1 hazai csillagvizsgáló

Érték a csillagos égbolt, de 2015-ben különösen az, hiszen ez az év a Fény Nemzetközi Éve lesz. Megnéztük, hány csillagvizsgálót látogathatunk sorra és hová érdemes menni csillagvadászatra idén Magyarországon.

Megmutatjuk a tavalyi legjobb timelaps videót Budapestről

Egy spanyol diák, Arnau Orengo Guardiola tavaly szeptembertől decemberig cserediákoskodott Budapesten az Erasmus programban, s ha már itt volt, készített számtalan fotót és egy-két szép videót is Budapestről. Mutatjuk, melyek ezek!
Tovább
Tovább
Tovább

Kövess minket!

 
Az Év Utazója
16 videó
Budapest
21 videó
Balaton
21 videó