Ismerd meg Magyarországot 5 nap alatt!

Szeptember 23 és 27 között újra OMÉK! Az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár hazánk legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari rendezvénye, de mára sokkal több annál. Az egész ország képviseli magát gasztronómiájával, turisztikai kínálatával, népművészetével, kézműves és őstermelői produktumaival.

A szakmai rendezvények és termékbemutatók mellett az OMÉK mára komplex családi rendezvénnyé nőtte ki magát, számtalan kísérőprogrammal, érdekességgel és széles gasztronómiai kínálattal, benne a legfinomabb hazai ételekkel, borokkal, pálinkákkal és kézműves sörökkel.

Szeptember 23-27. | Budapest | Hungexpo

A kiállítás öt napja alatt a látogatók megismerkedhetnek Magyarország turisztikai régióival, azok látnivalóival, túraajánlataival, hagyományaival, ízeivel, mesterségeivel. Lesz kint háztáji állatbemutató, szabadtéri bográcsozás, kézművesek, néptáncosok, különféle mesterségek bemutatóstandjai, kertészeti vásár, gépbemutatók, őshonos állatpark, gyógytea kóstoló, népviseletek bemutatója, vásári bábjáték, interaktív rétes és mézeskalács készítés. Idén minden eddiginél több őstermelő, kistermelő, családi gazdaság érkezik a kiállításra, hogy bemutassa gazdaságát, termékeit, megossza tapasztalatait, elmesélje történetét.

A nagyszínpadon délutántól estig különféle koncertek és előadások szórakoztatják a vendégeket. Lesz operett show, gyerekkoncert, stand-up comedy, hungarikumok ihlette divatbemutató, valamint koncertek olyan előadóktól, mint az Edda, Rúzsa Magdi, Ferenczi György és a Rackajam, Honeybeast, Kovács Kati, ExperiDance.

Jegyárak:
Felnőtt belépő: 1000 Ft.
Nyugdíjas/diák belépő: 600 Ft.
Családi belépő (2 felnőtt, 2 gyerek): 2500 Ft.
Hetijegy: 4000 Ft.
A belépőjegy SZÉP-kártyával is fizethető.

Nyitva tartás:
OMÉK: 10.00-19.00 óra
F pavilon (koncerthelyszín): 10.00-23.00 óra (belépés 21.00 óráig).

Hivatalos weboldal: omek.itthon.hu