Téli feltöltődés Nyugat-Dunántúlon

Novembertől téli üzemmódba kapcsol Nyugat-Dunántúl, melyet nem véletlenül neveznek az „Erőt adó régiónak". A térség legfőbb adottsága a kiváló minőségű gyógyvíz és az erre épülő minőségi wellness szolgáltatások, szálláshelyek, melyekre télvíz idején igazán nagy szüksége van az embernek. Ugyanakkor a tél nem múlhat el az ősszel betakarított finomságok nélkül: látogatásunkat várják a borvidékek, a gasztronómiai és adventi időszakhoz kötődő fesztiválok, és nem utolsó sorban a csodálatos Nyugat-dunántúli táj.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

4 őszi gasztroprogram Zalában

Vadétel és dödölle fesztivál, csülökfőző verseny és októberi sördömping is szerepet kap a hagyományos borfesztiválok mellett idén Zalában, melyekből a 4 legígéretesebb eseményt válogattuk ki szeptember elejétől október közepéig.

Különleges könyvgyűjtemények a Nyugat-Dunántúlon

Híres, történelemformáló dokumentumok, kódexek, ősnyomtatványok és sok egyéb ritka könyvkincs várja a látogatókat Pannonhalma, Szombathely és Győr gyönyörű műemlékkönyvtáraiban. Az emberiség gondolatkincsének megőrzését szolgáló könyvgyűjtemények ma is különlegességnek számítanak.

A tíz legszebb kapu a Nyugat-Dunántúlon

Templomajtó, kastélykapu, emlékmű és átjáró egy másik világba. Ha a Nyugat-Dunántúl épített örökségét szeretnénk megcsodálni, vessünk egy pillantást az apró részletekre is. A 10 legszebb kapu hívogatóan tárja ki a szárnyait. Ne habozzunk hát belenézni a titkaikba!
Tovább
Tovább
Tovább

ÚTI TIPPEK

Zalaegerszeg és Őrség tájain

Igazán kellemes élményben lehet részünk, ha ellátogatunk Zalaegerszegre, ám számos, izgalmas felfedezni valót tartogatnak számunkra az Őrség aprócska falvai is.

Kemenes Vulkánpark

A Ság hegy lábánál fekvő, tiszta levegőjű kisváros, Celldömölk főként zarándokhelyként ismert, mely sok-sok látni- és felfedeznivalót kínál. Az élmények sorát feltétlenül gazdagítja Celldömölk számos elismeréssel jutalmazott "kénköves" látogatóközpontja, a Kemenes Vulkánpark.

Egy legendás gyógyító nyomdokaiban

Aprócska, eldugott zug Vas-megye déli részén a Hegyhát térség, ám egyedülállóan szép természeti adottságaival és gazdag kulturális, történelmi emlékeivel elbűvöli a vendégeit.
Tovább
Tovább
Tovább