Sopron és a Fertő-táj

Úti célunk a leghűségesebb város és környéke, ahol hangulatos pincék, gyógyfürdő, a Fertő-táj, a tűztorony és tanösvényi túra során fedezhetjük fel a vidéket egy hosszú hétvégén. Ajánlónkban részletes programtervet készítettünk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

ÚTI TIPPEK

TOP 5 Szent Márton napi program

Novemberben számos program, rendezvény idézi fel Szent Márton emlékét, de a Márton-nap apropóján a szent életű püspök alakjához kötődő helyszínek felfedezését is jó szívvel ajánljuk. Járjuk be a Szent Márton Utat, kóstoljunk Márton-napi újbort, ismerkedjünk a Mártonhoz kapcsolódó népszokásokkal a skanzenekben, látogassunk el Szent Márton hegyére vagy Szombathelyre, Márton szülővárosába.

Adventi vásárok Győrtől Kőszegig

Advent alkalmával nem csak kiváló ajándékokat szerezhetünk be, hanem olyan helyi ízeket és termékeket ismerkedhetünk meg, mint a kőszegi gesztenye, az őrségi tökmagolaj, a zalai mézek, melyek különleges kulináris élményt ígérnek. Ha Adventi vásárt keresel a Nyugat-Dunántúlon, ezeket ajánljuk.

Őrség: érintetlen természet

Ezernyi tiszta vizű forrás, sötétre nőtt fenyvesek, selyemzöld dombokról táguló látóhatár, virágokkal hintett mező halk neszei, haranglábas falvak tiszta tekintetű emberei: ez az Őrség, mely természeti, kulturális és szakrális értékekben is gazdag.
Tovább
Tovább
Tovább