Így töltsünk el egy téli hétvégét Zalaegerszegen

Egy szép hosszú hétvége alatt nagyon sok élményt szerezhetünk Zalaegerszegen, megismerhetjük a város téli arcát a sok-sok díszkivilágítással, eltölthetünk egy kellemes délutánt a termálfürdőben és még a misztikus jánkahegyi kirándulás is belefér.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Téli feltöltődés Nyugat-Dunántúlon

Novembertől téli üzemmódba kapcsol Nyugat-Dunántúl, melyet nem véletlenül neveznek az „Erőt adó régiónak". A térség legfőbb adottsága a kiváló minőségű gyógyvíz és az erre épülő minőségi wellness szolgáltatások, szálláshelyek, melyekre télvíz idején igazán nagy szüksége van az embernek.

4 őszi gasztroprogram Zalában

Vadétel és dödölle fesztivál, csülökfőző verseny és októberi sördömping is szerepet kap a hagyományos borfesztiválok mellett idén Zalában, melyekből a 4 legígéretesebb eseményt válogattuk ki szeptember elejétől október közepéig.

Különleges könyvgyűjtemények a Nyugat-Dunántúlon

Híres, történelemformáló dokumentumok, kódexek, ősnyomtatványok és sok egyéb ritka könyvkincs várja a látogatókat Pannonhalma, Szombathely és Győr gyönyörű műemlékkönyvtáraiban. Az emberiség gondolatkincsének megőrzését szolgáló könyvgyűjtemények ma is különlegességnek számítanak.
Tovább
Tovább
Tovább

ÚTI TIPPEK

Zalaegerszeg és Őrség tájain

Igazán kellemes élményben lehet részünk, ha ellátogatunk Zalaegerszegre, ám számos, izgalmas felfedezni valót tartogatnak számunkra az Őrség aprócska falvai is.

Kemenes Vulkánpark

A Ság hegy lábánál fekvő, tiszta levegőjű kisváros, Celldömölk főként zarándokhelyként ismert, mely sok-sok látni- és felfedeznivalót kínál. Az élmények sorát feltétlenül gazdagítja Celldömölk számos elismeréssel jutalmazott "kénköves" látogatóközpontja, a Kemenes Vulkánpark.

Egy legendás gyógyító nyomdokaiban

Aprócska, eldugott zug Vas-megye déli részén a Hegyhát térség, ám egyedülállóan szép természeti adottságaival és gazdag kulturális, történelmi emlékeivel elbűvöli a vendégeit.
Tovább
Tovább
Tovább