Ingyenesen vagy kedvezménnyel a Duna-Gerecse térségben

Ingyenesen fedezhetjük fel a Monostori Erődöt, látogathatjuk a tatai Kuny Domokos Múzeum kiállítóhelyeit és a Komáromi Klapka György Múzeum kiállítóhelyeit, utazhatunk a helyi járatos tömegközlekedési eszközökön, vagy vehetünk részt idegenvezetett városnéző sétákon a Duna-Gerecse Kedvezménykártya segítségével. Töltsünk két éjszakát a Közép-Dunántúlon és golfozzunk, kiránduljunk vagy kalandozzunk szabadon!

A Közép-Dunántúl számos különleges helyszínnel büszkélkedhet, amelyeket érdemes felfedezni. A komáromi Monostori Erőd Közép-Európa legnagyobb újkori erődítménye, a Duna Gibralátrja. A Tata zsinagógájában az antikvilág szoborcsodáinak mérethű gipszmásolatai várnak, a Fényes Fürdőben pedig igazi vízi paradicsomban szórakozhatunk. De a térségben találunk erdei kalandpark kínálta kihívásokat vagy pihentető-gyógyító vizű gyógyfürdőt is.

A többi között ezeket a helyeket is végiglátogathatjuk a Duna-Gerecse kedvezménykártya birtokosaként, méghozzá jelentős kedvezményekkel. A kártyát azok igényelhetik térítésmentesen, akik legalább két éjszakát eltöltenek valamelyik Duna-Gerecse kártyaprogramban szerepelő szálláshelyen. Egy éjszaka eltöltése esetén a kártya megvásárolható a Partnerszálláshelyeken. Ebben az esetben a kártya 1500 forintba kerül és 36 órán át érvényes.

TIPP! Így lazíthatunk Tatán>>

Mire jó a kártya még?
 

· kedvezményesen étkezhetünk vagy fogyaszthatunk az italkínálatból számtalan vendéglátó helyen

· 50 % kedvezménnyel barangolhatjuk be a lenyűgöző Fényes Tanösvényt

· Kedvezményesen járhatjuk be a várost gumikerekes kisvonattal, vagy sétahajózhatunk a tatai Öreg-tavon

· Megkóstolhatjuk a neszmélyi borvidék kiváló nedűit, majd térjen vissza biztonságosan szálláshelyére taxi szolgáltatást nyújtó partnerünkkel!

· Lovagolhatunk, gokartozhatunk kedvezményesen

· Bérelhetünk kerékpárt a túráinkhoz

· Megcsodálhatjuk a Herendi porcelán gyűjteményt az Angolparkban található Esterhazy Kiskastélyban

Keresse a Partnerek listáját a www.card.duna-gerecse.hu oldalon !