November Közép-Dunántúlon

Szent András hava, Őszutó, Enyészet hava – sokféleképp nevezhetjük a novembert, de egy biztos, az év utolsó előtti hónapja. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a programoknak is vége! Továbbra is remek ajánlataink vannak a Közép-Dunántúlra!
Bővebben

Ősszel a gasztronómiáé a főszerep

Itt van az ősz, ami igazán kitűnő gasztronómiai élményekkel ajándékoz meg bennünket régió-szerte. Lesz vadételfőző verseny Soponyán, piknik Etyeken, cicege Pápán, ízes-ínyes ünnep Pázmándon, halászbúcsú Rétimajorban a harcsa főszereplésével, lecsó Székesfehérváron és természetesen bornapok Móron.
Bővebben

Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál

Bár a pápai Esterházy-kastély még felújítás alatt áll, a már gyönyörűen megújult belső udvara alkalmas rendezvények tartására, a város pedig ki is használja ennek lehetőségét, így az augusztusi színházi rendezvénysorozat után szeptemberben a hagyományos boros rendezvényt is oda szervezik.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Merre induljunk a régióban?

Tatán főszerepben a vadludak

November utolsó hétvégéjén időnként ismét elsötétül Tata felett az ég. De nem kell aggódni, csak a vadludak veszik át a főszerepet időről időre az égen és a földön egyaránt.

VeszKrémes: a hivatalos városi sütemény

A Veszprémi krémes azaz a „VeszKrémes" a város igazi desszert-különlegessége, mely óriási népszerűségnek örvend megalkotása óta és amely a megyeszékhely nevét és logóját viseli. Ráadásul isteni finom!

Sümeg audio-guide-dal

Sümeg, a romantikus kisváros a Bakony délnyugati csücskén, a Keszthelyi-hegységet a Kisalfölddel és a Tapolcai-medencével összekapcsoló völgyben fekszik. A váron kívül azonban még rengeteg látnivalóval kedveskedik ez a helyes kisváros, amit most egészen különleges idegenvezetővel járhatunk be.
Tovább
Tovább
Tovább