5 őszi program Velencétől a Bakonyig

Összegyűjtöttük az 5 legjobb programot olyan helyekről, melyeket a kevésbé barátságos időjárásban is látogathatunk. Most különösen a wellness és a gasztronómia kedvelőinek fogunk kedvezni!
Bővebben

Menjünk csobbanni!

Itt a nyár, a jó idő, a napsütés, mit is lehetne csinálni, mint egy jót csobbanni a régió strandjain és fürdőiben! Összegyűjtöttünk számos ajánlatot a régióból, hogy ne is kelljen keresni tovább, csak görgetni.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Kalandozások Közép-Dunántúlon

Ősszel középpontban a gasztronómia

Megérkezett az ősz, a programok sora azonban ebben az évszakban is folytatódik: így főszerepet kapnak a gasztronómiai fesztiválok és borról szóló események, ugyanakkor sárkányhajó és repülőnap is vár ránk szeptemberben Pápától Székesfehérváron át Veszprémig.

HAVI RECEPT: Borban Abált Libamáj Bundázott Kaláccsal

Klasszicista kastély arisztokratikus eleganciája, nyugodt környezet és szívélyes fogadtatás, e mellé gondosan válogatott, helyi és környékbeli termelőktől frissen vásárolt alapanyagokból készített ételek: merüljünk el a nyugalomban és élvezzük a grófi környezetet Fehérvárcsurgón - most például a hely specialitásával!

Ismerjük meg a Keleti-Bakonyt!

Ismerjük meg a Bakony keleti szegletét, ami számtalan érdekességet és gyönyörű helyeket rejt magában: várakat és keresztény zarándokhelyeket, szurdokokat, patakokat, vízesést, barlangokat és természetesen a végtelen erdőt, majd a hegy tetejéről nyíló kilátást.
Tovább
Tovább
Tovább

kirándulások közép-dunántúlon

Guruljunk Tatán és környékén

Tatán az Öreg-tó, a várostól a Gerecse felé a Duna, s környékén számtalan forrás és víz által meghajtott malmok szegélyezik a kerékpártúrát. Nem is csoda, hogy Tatát a vizek városának nevezik!

Székesfehérvár TOP5

Történelmi levegő, művészi pillanatok, pezsgő hétköznapok, grandiózus események – ezzel várja Székesfehérvár megújult Belvárosa a látogatókat. Művészi élménynek sem utolsó a felújított Fő utca szökőkútjaival és díszvilágításával. Az esti városnézés pedig tényleg kötelező program!

Hol kiránduljunk Veszprémben és környékén?

Veszprémben és környékén izgalmas régi épületeket, Rotundát és a körtemplomot, összesen négy várat, a veszprémi, a nagyvázsonyi, a Thury és a Kinizsi várat, a Veszprémi Állatkertet, és egy kiadós balatoni bobozást írhatunk fel a kívánságlistára. Hogy a sok programból mennyit tudunk végiglátogatni, az csak rajtunk múlik, mindenesetre belesűrítettük három napba a lehetőségeket.
Tovább
Tovább
Tovább