5 őszi program Velencétől a Bakonyig

Összegyűjtöttük az 5 legjobb programot olyan helyekről, melyeket a kevésbé barátságos időjárásban is látogathatunk. Most különösen a wellness és a gasztronómia kedvelőinek fogunk kedvezni!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Kalandozások Közép-Dunántúlon

Télen is a Bakony!

Kirándulásra, sportolásra vágyóknak kiemelten ajánljuk a téli Bakonyt, pontosabban annak közepét, Bakonybélt. Átruccanhatunk egy jó kis síelés vagy zirci kirándulás kedvéért egy-két napra, de akár egy hosszú hétvégére is a sokat kínál a kis település és környezete. Lássuk, milyen élményekre számíthatunk télen, a Bakonyban!

Hol túrázzunk a Bakony és a Vértes tájain?

Rengeteg kalandos túrára indulhatunk a Közép-Dunántúlon: a Vértes, a Bakony, a Gerecse és a Velencei-hegység jó néhány túraútjához kapcsolódva az érintetlen erdők közti szálláshelyeken pihenhetünk meg a megtett kilométerek után.

Ősszel középpontban a gasztronómia

Megérkezett az ősz, a programok sora azonban ebben az évszakban is folytatódik: így főszerepet kapnak a gasztronómiai fesztiválok és borról szóló események, ugyanakkor sárkányhajó és repülőnap is vár ránk szeptemberben Pápától Székesfehérváron át Veszprémig.
Tovább
Tovább
Tovább

Guruljunk Tatán és környékén

Tatán az Öreg-tó, a várostól a Gerecse felé a Duna, s környékén számtalan forrás és víz által meghajtott malmok szegélyezik a kerékpártúrát. Nem is csoda, hogy Tatát a vizek városának nevezik!

Székesfehérvár TOP5

Történelmi levegő, művészi pillanatok, pezsgő hétköznapok, grandiózus események – ezzel várja Székesfehérvár megújult Belvárosa a látogatókat. Művészi élménynek sem utolsó a felújított Fő utca szökőkútjaival és díszvilágításával. Az esti városnézés pedig tényleg kötelező program!

Hol kiránduljunk Veszprémben és környékén?

Veszprémben és környékén izgalmas régi épületeket, Rotundát és a körtemplomot, összesen négy várat, a veszprémi, a nagyvázsonyi, a Thury és a Kinizsi várat, a Veszprémi Állatkertet, és egy kiadós balatoni bobozást írhatunk fel a kívánságlistára. Hogy a sok programból mennyit tudunk végiglátogatni, az csak rajtunk múlik, mindenesetre belesűrítettük három napba a lehetőségeket.
Tovább
Tovább
Tovább