Ha hó és hideg, akkor Eplény!

Friss porhó és igazi téli hangulat uralkodik a Bakonyban! Csodás hóviszonyokkal várja a téli sportokat kedvelőket a Nordica Síaréna.
Bővebben

Hol túrázzunk a Bakony és a Vértes tájain?

Rengeteg kalandos túrára indulhatunk a Közép-Dunántúlon: a Vértes, a Bakony, a Gerecse és a Velencei-hegység jó néhány túraútjához kapcsolódva az érintetlen erdők közti szálláshelyeken pihenhetünk meg a megtett kilométerek után.
Bővebben

Adventozzunk Nagykarácsonyban, Veszprémben, Fehérváron

December talán a legillatosabb és leghangulatosabb hónapja az évnek, lépten-nyomon adventi vásárok, forralt bor és kürtös kalács illata tölti be a levegőt és mindenfele ünnepi díszkivilágítás gyönyörködtet. Nagykarácsonyban azonban már november derekán elkezdődik a készülődés, s a régió többi városát is érdemes sorra látogatnunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Téli tippek: Síparktól a fürdőig

A kvircedli nyomában Móron

Ahány ház, annyi kvircedli… legalábbis Móron így van. Hogy mi is az a kvircedli (Kwiezetl)? Legegyszerűbben a finom, borba mártogatós sütemény kifejezés illik rá. Egyébként régen kimondottan ünnepi alkalmakkor készítették. Mórra valószínűleg a 18. században betelepülő német lakosság hozta magával és örökítette tovább generációkon át.

Igazi rönkszaunában lazíthatunk Komáromban

Rusztikus, ősrégi fenyőből épült és nagyon hangulatos egy valódi rönkszauna, mely 2014 decemberében épült a komáromi termálfürdőben. A szaunakertben dézsás merülő, vödrös zuhany, valamint egy napozótér teszi teljessé a szaunázás élményét.

Téli bemelegítő ajánlatok

Az ünnepi időszak után az év eleje mindig egy kicsit nehezebben indul, a szervezet nyáron „feltankolt" készletei lassan kifogyóban, ezért itt az ideje, hogy azokat ismét feltöltsük! Összegyűjtöttük az év eleji bemelegítő ajánlatokat, hogy megkönnyítsük a keresést. Irány Közép-Dunántúl!
Tovább
Tovább
Tovább