Ha hó és hideg, akkor Eplény!

Beköszöntött végre az igazi tél, esik a hó, süvít a szél. Irány Közép-Dunántúl! Csodás hóviszonyokkal megnyitotta kapuit a Nordica Síaréna, megkezdődött a síszezon.
Bővebben

Adventozzunk Nagykarácsonyban, Veszprémben, Fehérváron

December talán a legillatosabb és leghangulatosabb hónapja az évnek, lépten-nyomon adventi vásárok, forralt bor és kürtös kalács illata tölti be a levegőt és mindenfele ünnepi díszkivilágítás gyönyörködtet. Nagykarácsonyban azonban már november derekán elkezdődik a készülődés, s a régió többi városát is érdemes sorra látogatnunk.
Bővebben

Ősszel a gasztronómiáé a főszerep

Itt van az ősz, ami igazán kitűnő gasztronómiai élményekkel ajándékoz meg bennünket régió-szerte. Lesz vadételfőző verseny Soponyán, piknik Etyeken, cicege Pápán, ízes-ínyes ünnep Pázmándon, halászbúcsú Rétimajorban a harcsa főszereplésével, lecsó Székesfehérváron és természetesen bornapok Móron.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Téli tippek: Síparktól a fürdőig

Téli bemelegítő ajánlatok

Az ünnepi időszak után az év eleje mindig egy kicsit nehezebben indul, a szervezet nyáron „feltankolt" készletei lassan kifogyóban, ezért itt az ideje, hogy azokat ismét feltöltsük! Összegyűjtöttük az év eleji bemelegítő ajánlatokat, hogy megkönnyítsük a keresést. Irány Közép-Dunántúl!

Télen is a Bakony!

Kirándulásra, sportolásra vágyóknak kiemelten ajánljuk a téli Bakonyt, pontosabban annak közepét, Bakonybélt. Átruccanhatunk egy jó kis síelés vagy zirci kiránduláskedvéért egy-két napra, de akár egy hosszú hétvégére is a sokat kínál a kis település és környezete. Lássuk, milyen élményekre számíthatunk télen, a Bakonyban!

Téli lélekmelegítők, avagy a nyár zamata palackba zárva

Így télen azt kívánjuk, bárcsak ne érne véget a nyár, de a természet pihenőre fogja és nekünk a nyár emlékei maradnak… Szerencsére palackba zárva élvezhetjük zamatos gyümölcsökből készült párlatokat, lekvárokat és szörpöket. Ezek legjavát gyűjtöttük össze.
Tovább
Tovább
Tovább