Adventozzunk Nagykarácsonyban, Veszprémben, Fehérváron

December talán a legillatosabb és leghangulatosabb hónapja az évnek, lépten-nyomon adventi vásárok, forralt bor és kürtös kalács illata tölti be a levegőt és mindenfele ünnepi díszkivilágítás gyönyörködtet. Nagykarácsonyban azonban már november derekán elkezdődik a készülődés, s a régió többi városát is érdemes sorra látogatnunk.
Bővebben

Ősszel a gasztronómiáé a főszerep

Itt van az ősz, ami igazán kitűnő gasztronómiai élményekkel ajándékoz meg bennünket régió-szerte. Lesz vadételfőző verseny Soponyán, piknik Etyeken, cicege Pápán, ízes-ínyes ünnep Pázmándon, halászbúcsú Rétimajorban a harcsa főszereplésével, lecsó Székesfehérváron és természetesen bornapok Móron.
Bővebben

Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál

Bár a pápai Esterházy-kastély még felújítás alatt áll, a már gyönyörűen megújult belső udvara alkalmas rendezvények tartására, a város pedig ki is használja ennek lehetőségét, így az augusztusi színházi rendezvénysorozat után szeptemberben a hagyományos boros rendezvényt is oda szervezik.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Téli tippek: Síparktól a fürdőig

Télen is a Bakony!

Kirándulásra, sportolásra vágyóknak kiemelten ajánljuk a téli Bakonyt, pontosabban annak közepét, Bakonybélt. Átruccanhatunk egy jó kis síelés vagy zirci kiránduláskedvéért egy-két napra, de akár egy hosszú hétvégére is a sokat kínál a kis település és környezete. Lássuk, milyen élményekre számíthatunk télen, a Bakonyban!

Téli lélekmelegítők, avagy a nyár zamata palackba zárva

Így télen azt kívánjuk, bárcsak ne érne véget a nyár, de a természet pihenőre fogja és nekünk a nyár emlékei maradnak… Szerencsére palackba zárva élvezhetjük zamatos gyümölcsökből készült párlatokat, lekvárokat és szörpöket. Ezek legjavát gyűjtöttük össze.

Téli feltöltődés Agárdon

A Velencei-tóról nem csak a strand, a fesztiválok és a kellemes nyáresték juthatnak az ember eszébe. A tó környékét télen ugyanúgy felkereshetjük egy kellemes kikapcsolódás, feltöltődés miatt, hiszen az elmúlt években megújult és felújított agárdi termálfürdő kitűnő választás egy békés, hétvégére. Akár a gyógyvíz adottságai, akár a wellness értékei miatt választjuk.
Tovább
Tovább
Tovább