Téli kikapcsolódás a Velencei-tónál és Székesfehérvár környékén

A téli hónapokban kevésbé gondolunk a Velencei-tóra, mint úti célra, azonban kitűnő ajánlatokra bukkanhatunk, akár túrázásról, akár téli sportról, vagy termálvízről van szó. Ha már a Velence-tónál járunk, akkor Székesfehérvár, a koronázó város kulturális barangolásra csábít és érdemes egészen Mórig elkalandoznunk, Fehérvárcsurgót is útba ejtve.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Kalandozások Közép-Dunántúlon

Veszprémi étterem is szerepel a Gout de France-on

A Gout de France, vagy Good France egy világra szóló kezdeményezés a francia konyha népszerűsítésére. Március 21-én 5 kontinens 1000 séfje kápráztatja el különleges, francia menüvel a vendégeit. A résztvevő szakácsokat elismert, szakmai zsűri választotta ki.

Téli túra: Pápáról a Somlóra

Pápa, a barokk kisváros és a vulkáni eredetű Somló-hegy világa télen is élményekkel vár. Ezzel a kétnapos programmal bele is kóstolhatunk a táj jellegzetességeibe.

Bakonyi kiruccanás télen: Veszprémtől Bakonybélig

Szép hosszú hétvégét tölthetünk el a csodás Bakonyban Veszprémtől Zircig - mind kulturális, mind sportos, mind családi programok közül lehet válogatni. Kötelezők: a Veszprémi Állatkert, Eplény és a Pannon Csillagda.
Tovább
Tovább
Tovább

Guruljunk Tatán és környékén

Tatán az Öreg-tó, a várostól a Gerecse felé a Duna, s környékén számtalan forrás és víz által meghajtott malmok szegélyezik a kerékpártúrát. Nem is csoda, hogy Tatát a vizek városának nevezik!

Székesfehérvár TOP5

Történelmi levegő, művészi pillanatok, pezsgő hétköznapok, grandiózus események – ezzel várja Székesfehérvár megújult Belvárosa a látogatókat. Művészi élménynek sem utolsó a felújított Fő utca szökőkútjaival és díszvilágításával. Az esti városnézés pedig tényleg kötelező program!

Hol kiránduljunk Veszprémben és környékén?

Veszprémben és környékén izgalmas régi épületeket, Rotundát és a körtemplomot, összesen négy várat, a veszprémi, a nagyvázsonyi, a Thury és a Kinizsi várat, a Veszprémi Állatkertet, és egy kiadós balatoni bobozást írhatunk fel a kívánságlistára. Hogy a sok programból mennyit tudunk végiglátogatni, az csak rajtunk múlik, mindenesetre belesűrítettük három napba a lehetőségeket.
Tovább
Tovább
Tovább