Hol túrázzunk a Bakony és a Vértes tájain?

Rengeteg kalandos túrára indulhatunk a Közép-Dunántúlon: a Vértes, a Bakony, a Gerecse és a Velencei-hegység jó néhány túraútjához kapcsolódva az érintetlen erdők közti szálláshelyeken pihenhetünk meg a megtett kilométerek után.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Tavaszi programok a Vértestől Velencéig

Tavaszi feltöltődés Közép-Dunántúlon

A hideg és barátságtalan időt felváltja a tavaszi szellő és napsütés. A tél által megviselt szervezetünket ideje feltölteni napsütéssel, energiával és felkészülni a nyári kalandokra. Segítségül összegyűjtöttük a régió legjobb ajánlatait Sümegből, Veszprémből, Provából, Döbröntéből, Székesfehérvárról, Mórról és Rácalmásról.

Hagyomány, megújulás, feltöltődés, tavasz!

Kellemes napokat tölthetünk el egy-egy történelmi városban, borvidékén, a Duna mentén vagy olyan csodálatos természeti környezetben, mint a Bakony, a Vértes, a Gerecse és a Velencei-tó. Mindezekhez még a kedvezménykártyák nyújtotta lehetőségeket is érdemes kihasználni!

Ki a szabadba, itt a tavasz!

Bár az időjárás még szeszélyes, de menthetetlenül itt a tavasz! A madarak reggel dallal köszöntenek és érezzük már minden porcikánkban, illetve a levegőben. És itt az ideje, hogy ismét elővegyük a túrafelszerelést és birtokba vegyük a túraútvonalakat, kerékpárutakat és arborétumokat.
Tovább
Tovább
Tovább