Itthon vagy - Magyarország, szeretlek
2013. SZEPTEMBER 28-29. Szent Mihály napján mindannyian együtt ünnepelünk!

Különlegesnek ígérkezik az idei Szent Mihály-nap hétvégéje mind a Magyarországon élők, mind a külhoni magyarok számára. Ezen a hétvégén 24 hazai településről élő bejelentkezéseket tűz műsorára az 5 közszolgálati csatorna, az M1, M2, Duna Televízió és a Petőfi és a Kossuth Rádió.  
Bár a vezérfonalat a népszerű „Magyarország, szeretlek" vetélkedő biztosítja, számtalan érdekes bejátszás, kisfilm felvétele forog majd a hétvégén hazánk érdekes pontjairól. Népszerű és még ismeretlen emberek kedvenc Magyarországgal kapcsolatos történeteiket mesélik majd el.

Benne leszünk a TV-ben…

…és a rádióban is szeptember 28-29-én mindannyian, akik ellátogatunk a kétnapos programsorozat valamely állomására, részt veszünk egy hétvégi szüreten, elkerékpározunk az örömtüzek mellett, bort hörpölünk a szállodánk teraszán vagy felkapaszkodunk a domb tetejére, mert éppen a legjobb dolgot műveljük a világon, felfedezzük Magyarországot!

TIPP! Szeptember 27-én tartjuk a Turizmus Világnapját, mely alkalmából a szállásadók, turisztikai szolgáltatók apróságokkal lepik meg a turistákat ezen a napon és a 28-29-i hétvégén is.
Itt gyűjtöttük össze a szolgáltatók felajánlásait.

Az MTVA szervezte Itthon vagy - Magyarország, szeretlek kétnapos programsorozaton fesztiválok, szüreti bálok, forgatagok egész dömpingje vezeti be a rendezvény igazi célját: bárhol is éljünk a világban, kerekedjünk fel, látogassunk el szülőhelyükre, az egyetemi városunkba, kedvenc településeinkre, és ünnepeljünk azon a helyen, ahol igazán jól, igazán otthon érezzük magukat.  

TIPP! Bizonytalanok egész hétvégére szóló úti tippjeinkből válogathatnak. Szent Mihály-napi hétvégére szóló programajánlókat itt gyűjtöttük össze míg az 1300 település összes programja ITT található.

Az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek hivatalos weboldalán Magyarországgal kapcsolatos videókat  is feltölthetünk kedvenc településünkről vagy megnézhetjük mások élményeit.

TIPP! Akik biztosra akarnak menni, legyen akár szakadó eső, vagy napsütés, Magyarország 213 múzeuma ingyenesen várja a látogatókat, kül- és beltéri programokkal egyaránt!