Hétvége elődeink nyomában

Ópusztaszerre utazni kiváló hétvégi program, hiszen kalandozhatunk a Csillagösvényben, megtekinthetjük a híres Feszty-körképet, és ez még nem minden!

Ahol a túzok lépeget: Dévaványa

A Hortobágy kistestvérének tartott Dévaványai-Ecsegi Puszták színei és illata vonzzák ide a látogatókat határon innen és túlról. Nem beszélve a túzokról, mely tudjuk, hogy lépeget. De hogy!?

Hétvége a Kiskunságban

"A hírös város" és térsége kiváló úti cél a kultúra és természet kedvelőinek egyaránt. Több izgalmas múzeum vár bennünket, és a puszta és a bucka bebarangolására csábít Kiskunsági Nemzeti Park természetvédelmi területe!

Tél a Dél-Alföldön

A Kecskemét-Mórahalom-Gyula háromszögben is számtalan módon feldobhatjuk az év első hónapjait, bármilyen időjárás esetén. Élményfürdő, pálinka és vidámság - minden korosztálynak!

Itthon Békéscsabán

Békéscsaba számtalan látnivalójával, felüdülést kínáló fürdőjével kiváló hétvégi úti célnak ígérkezik! Érkezzünk bár hátizsákkal, kerékpárral vagy gurulós bőrönddel, biztosan megtaláljuk azt, amit keresünk!
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Wellness a Kiskunságban

A Dél-Alföldön, Kecskemét közelében találjuk Kiskunfélegyházát, a betyárok, kunkapitányok és a gulyák vidékén. Ezen a hosszúhétvégén Jakabszállásra és Kiskunmajsára is ellátogatunk. Tipp: a fürdőruhát semmiképpen ne hagyjuk otthon!

Vár, fürdő, kastély: Gyula

Dél-Alföld keleti csücskébe ajánlunk egy hosszú hétvégét várlátogatással, fürdőélményekkel és egy izgalmas kirándulással a misztikus nevű Szabadkígyósra, és természetesen a békési pálinkát sem hagytuk ki a programajánlóból.

Sóstótól a Báthori kastélyig

A több mint 117 ezer fős megyeszékhely északi csücskében, külön Sóstónak dedikált vonatállomásról közelíthetjük meg Nyíregyháza talán legizgalmasabb területét, ahol az állatparkot, a fürdőt és a múzeumfalut is felfedezhetjük.

Kellemes hétvége a Nyírségben

Igazán kellemes, élménydús hétvégében lehet részünk, ha a Nyírséget választjuk hétvégi utazásunk helyszínének. Izgalmas ipari emlékek, kellemes túrázási lehetőség és még sok minden egyéb vár bennünket!

Aktív kikapcsolódás Szolnokon

Számtalan kikapcsolódási lehetőséggel vár bennünket Szolnok és környéke. A Nagykunságba látogatva számtalan kulturális, és természet közeli élmény is vár bennünket!
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább