TOP 10 vártúra hétvégére

10 olyan várat gyűjtöttünk össze hétvégékre, ahol jó túrázni, jó körbejárni a környéket, jókat lehet enni, művelődni, várost nézni vagy csak a panorámában gyönyörködni. Lesznek várak, amik a gyerekek kedvencei lesznek, és lesznek olyanok is, melyekhez nagyobb fizikai felkészültség kell, de persze a romantikára szomjazók is találnak megfelelőt.

Téli extrémségek

Gyűjtésünkben a klasszikusnak számító korcsolyázás és szánkózás mellett egészen furcsa, már-már szürreálisnak tűnő eszközökkel történő lesiklás, a zord természet meghódítása és az olyan elfeledettnek hitt jégjárók, mint a fakutya újraértelmezése gazdagítja a hazai különleges sportélmények palettáját.

Téli melegedés - szaunaszeánsszal

A szaunázás igazi testi-lelki pihenést nyújt, a legjobb méregtelenítő télen. A szaunaszeánsz abban különbözik az egyszerű szaunázástól, hogy a szaunamester személyesen gondoskodik az aromás ráöntésekről, valamint a megfelelő hőmérsékletről és légcseréről. Nagyszerűen hangzik, nem? Hát, még ha mindezt világbajnoki ezüstérmes szaunamesterekkel tehetjük...
Tovább
Tovább
Tovább