5 legjobb családi élményfürdő

Jó program lehet egy nagy fürdőzés, bohóckodás a családdal. Olyan fürdőket ajánlunk most itt, ahol együtt érezhetik jól magukat a gyerekek és a szülők, sokféle, változatos szolgáltatás, medence, csúszda van. Gyulától Szegeden át Budapestig számtalan izgalmas tematikájú fürdőt találunk. Ebből most jöjjön 5 kihagyhatatlan!

Aquapalota

A Gyulai Várfürdő új szárnya egy éve nyílt meg. Egy igazi vízi játszótér, ahol a szülők a vízi bárban vagy a szaunában tölthetik az időt, amíg a gyerekek felfedezik a rengeteg élményelemet a barlangtól a csúszdákig, amik között van családi csúszda és tíz méter magasból induló kanyargós, fényeffektes őrület is.

Még több infó az Aquapalotáról.

Napfényfürdő Aquapolis

A név nem túlzás, a szegedi élményfürdő tényleg olyan, mint egy vízi város. 9 változatos, beltéri csúszda és különféle medencék várják a családokat, valamint egy négyszintes gyermekjátszó. A felnőtteknek pedig a pezsgőfürdő, a beltéri és kültéri szaunák, a gőzkamra, a sókamra, a termál medence, a bár és az étterem fog biztosan tetszeni.

Még több infó az Aquapolisról.

Miskolctapolcai Barlangfürdő

Nincsenek csúszdák, sem mászókák, sem ugráló, és mégis az egyik legjobb hely, ahová gyerekekkel menni lehet. A természetes barlangban kialakított fürdő önmagában különleges hely, medencéi 29-35° C hőmérsékletűek, kialakításuk és hangulatuk pedig teremről teremre változik. A bátrabbak kiúszhatnak a szabadba, a kényelmesebbek beülhetnek a jacuzziba. A vízmélység mindenhol kb. 90 cm.

Még több infó a Barlangfürdőről.

Aquaworld Resort Budapest hotel és élményfürdő

A főváros legjobb élményfürdője. Egy fedett strand sok-sok vízi játékkal, 11 csúszdával és 15 medencével, amik között van hullám-, úszó- és ugrálómedence is. Nincs olyan gyerek, aki itt ne fáradna el nap végére, annyi mindent lehet csinálni. Különlegesség, hogy van beltéri hullámszörf is.

Még több infó az Aquaworldről.

Aquaticum

A debreceni óriáskupola valóságos paradicsom a gyerekek számára. Egy trópusi őserdő-sziget vár felfedezésre 12 csúszdával, hullámmedencével, sordófolyósóval, és különféle vízsugarakkal. De van itt bébimedence is, vízi mászófal, barlang és gejzír is. A csúszdák különböző sebességűek így mindenki talál neki valót, és olyan is akad, amin együtt is lehet csúszni.

Még több infó az Aquaticumról.