Futóverseny az Atomerőmű szomszédságában

Ötödször is rajthoz áll Pakson az Atomfutás mezőnye szeptemberben. A legfelkészültebb futók akár 42 kilométeren is teljesíthetnek, a legfiatalabbakat pedig 600 méteres táv várja. Bátraknak a BrutálATOM pályát ajánljuk sok-sok akadállyal és meglepetéssel.

Városi futóverseny, erdei futóverseny, mezei futóverseny – ezek mára már unalmas kategóriák. De mikor nyílik alkalom egy működő atomerőmű tőszomszédságában futóversenyen részt venni? Ötödször is rajthoz Pakson az Atomfutás mezőnye.

Akár váltóban, akár egyéniben, akár gyerekként, akár fiatal nyugdíjasként van lehetőség elindulni. A maratoni 42 kilométeres távot vállalók mellett a szervezők várják a nevezést egyéniben félmaratonban, háromnegyed-maratonban, és akár egy-tizenketted-maratonban is.

A legfiatalabbak 600, 2000 és 3500 méteren tehetik próbára állóképességüket. A váltók esetében kettő, három, illetve 5-10 fős csapatok jelentkezhetnek, akik számára háromnegyed-maraton a teljesítendő a táv.

Az Atomfutás szervezői azokra is gondoltak, akiket nem fog a kosz. A brutálATOM ugyan csak 7 kilométeres versenyszámot takar, ám mindez egy sártengerrel, vízzel, homokkal, tóval, dombokkal és egy sor más akadállyal nehezített pálya.

Részletek és nevezés ITT