Téli feltöltődés Agárdon

A Velencei-tóról nem csak a strand, a fesztiválok és a kellemes nyáresték juthatnak az ember eszébe. A tó környékét télen ugyanúgy felkereshetjük egy kellemes kikapcsolódás, feltöltődés miatt, hiszen az elmúlt években megújult és felújított agárdi termálfürdő kitűnő választás egy békés, hétvégére. Akár a gyógyvíz adottságai, akár a wellness értékei miatt választjuk.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő egyfelől gyógyír a reumás panaszokra, kopásokra, mozgásszervi megbetegedésekre, illetve nőgyógyászati és műtéti fájdalmak enyhítésére kivételes gyógyvíze miatt.

Másfelől a családias élménymedence a gyermekeknek igazi paradicsom, ahol átadhatják magukat az önfeledt játéknak, pancsolásnak, a medence mellett pedig a bababarát játszóházban szórakozhatnak. A mélyebb vizű fürdőtér nagyobb medencéjében masszírozó vízsugarakat, buzgárokat  próbálhaunk ki. 

A szintén megújult szaunakert különböző hőmérsékletű finn- és infraszaunával, levendula- és gőzkabinnal, csobbanó medencével, jakuzzival gondoskodik a felfrissülésről a mediterrán hangulatú, üveges pihenőkertben. A különleges szaunafelöntések pedig minden hónapban más-más tematika szerint varázsolják el a szaunázás szerelmeseit.

De beszéljünk a fürdő gyógyszolgáltatásairól is! A felújított balneoterápiás részlegben súlyfürdő, iszap- és masszázskezelők egyedi tematikával, hangulattal, illatokkal járulnak hozzá a maximális feltöltődáshez.