15 hibátlan őszi borfesztivál

Az ősz egyértelműen a szüretről, a borokról és a természetről szól. Nos, mindezt egybe véve szerencsére rengeteg borfesztiválra látogathatunk el idén is. Tokajban a legbarátságosabbra, Szekszárdon az igazi klasszikusra, Köveskálon az intellektuálisra, Villányban pedig a legzenésebbre. Íme a 15 erősen ajánlott.
Bővebben

Futóverseny az Atomerőmű szomszédságában

Ötödször is rajthoz áll Pakson az Atomfutás mezőnye szeptemberben. A legfelkészültebb futók akár 42 kilométeren is teljesíthetnek, a legfiatalabbakat pedig 600 méteres táv várja. Bátraknak a BrutálATOM pályát ajánljuk sok-sok akadállyal és meglepetéssel.
Bővebben

Augusztusi fesztiválkalauz

Az augusztus kétség kívül a fesztiválok hónapja Magyarországon, így több legendás esemény is következik sorban a Szigettől, a Debreceni Virágkarneválon át a 82. (!) Kecskeméti Hírös napokig, végigkóstolhatjuk a Balaton-part borait vagy belevethetjük magunkat az Ördögkatlanba.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

SZÉP kártyával Széchenyi nyomában

Magyarországon szinte lehetetlen úgy kirándulni, utazni, hogy valami ne emlékeztessen a „legnagyobb magyarra", legyen szó utca, vagy tér névről, egyetemről, könyvtárról, múzeumról, fürdőről, hegyről, kisvasútról, hajóról, a közel 16 szoborról, sőt játszótérről.

MÖF 2016 - "Építs hidat – Híd, ami összeköt!"

A múzeum nem csupán egy hely, hanem életforma. Idén ősszel gondoljunk úgy a múzeumokra, mint a helyi közösség aktív élettereire, melyekhez jó érzés kapcsolódni, ahol egyszerre lehet kikapcsolódni és részesésévé válni egy közösségnek. Felhívjuk figyelmüket, hogy a legtöbb múzeum és ajánlott szálláshely SZÉP kártyát is elfogad, kérjük használja!

9+ program az őszi pihenéshez

Kifejezetten gazdag lesz az idei ősz kulturális programok terén, hiszen indul a Múzeumok Őszi Fesztiválja (MÖF). Összekötöttünk 9 várost, számos kulturális és gyerek kompatibilis programmal, hiszen nyakunkon az őszi szünet is.
Tovább
Tovább
Tovább

Tavaszváró kalandok Magyarországon

Állatparkok a Balatonnál

A Balaton régió élővilága igen színes, ennek megfelelően több helyen is találkozhatunk a helyi faunával foglalkozó kiállítóhelyekkel, állatkertekkel. Lesz alkalmunk megtekinteni ősi magyar háztáji állatokat, hazai vadfajokat, sőt még távoli országok egzotikus példányait is.

6 város + 6 téma hétvégére

6 város 6-nál is több témaparkját és látogatóközpontját ajánljuk: bekukkanthatunk Etyekwood, avagy a filmipar bástyái mögé, ellátogathatunk Pannonhalmára, vagy egy ókori sírkamrába, végigmehetünk Magyarország legfuturisztikusabb gyalogoshídján és a F1-es gépek alapmodelljével is barátságot köthetünk.

SZÉP (kártyás) tavaszra fel!

Vakáció és hosszú hétvége: lazítanánk a wellnessben vagy túráznánk a havas, erdős hegyvidéken? SZÉP Kártyával a zsebünkben mindez sokkal egyszerűbben megoldható lesz. Cikkünkben szó lesz túrázásról, szép tájaktól, fürdőkről, kilátókról, fesztiválokról, de viharos-hideg napokra szánt programokról is.
Tovább
Tovább
Tovább