MAGYARORSZÁG RÁD VÁR

Itt kell lenned, hogy elhidd – Találj rá ezen a nyáron új kedvenc helyeidre!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó
Elindult a Magyar Turisztikai Ügynökség új őszi, belföldi kampánya. A kampányhoz természetesen videó is készült. A koncepció az alapgondolatot hangsúlyozza: az élmények nem érnek véget a nyárral. A kisfilm 4 kiemelt borvidéken – Tokaj, Villány, Badacsony, Sopron – forgott annak érdekében, hogy átadja az ősz szívet melengető hangulatát.
Szakmai gyakornoki programunk célja, hogy tehetséges fiatalokat készítsünk fel a munkaerő piacra, és ezzel egyidőben megtaláljuk azokat az ígéretes jövőbeli munkatársakat, akik akár a turizmus jövőjét is formálhatják. A programban résztvevő gyakornokok megismerkedhetnek az itt folyó szakmai munkával, bekapcsolódhatnak a napi munkavégzésébe, önállóan oldhatnak meg a szakmai vezetőjük által rájuk bízott feladatokat.

Ha úgy érzed, hogy örömmel vennél részt ebben a munkában és hallgatóként valódi szakmai tapasztalatokat szeretnél szerezni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak.

Wellness és egészség

Ez csúszós lesz: csúszdaparkok Szoboszlótól Cserkeszőlőig!

Utánajártunk, hogy hol tudunk a legdurvábban belecsobbanni a vizes élményekbe a híres alföldi fürdőkben. Vigyázat, errefelé nagyfokú a csúszásveszély!

Vizes élmények a Dél-Alföldön

A Dél-Alföld egyik legnagyobb kincse a páratlan fürdővilág. Strandok, aquaparkok, csúszdaparkok, családbarát élményfürdők, fedett és fedetlen fürdőrészlegek, gyermekparadicsomok várnak minket szerte a régióban.

Kényeztessük magunkat hétköznap is a Rudas Fürdőben

A Rudas Fürdő 2014-ben átadott wellness részlege rendkívül népszerű hétvégi programmá vált azóta, de miért ne keresnénk fel a fürdőt akár hétköznap is. Ismerjük a mondást, az embernek arra van ideje, ami fontos számára.
Tovább
Tovább
Tovább