Minden ízével több leszel: KAMRAPOLC!

Méltán emelkedik a hazai termékek sikere az utóbbi években, szépen épül a hagyományos eljárással, ízekkel készülő helyi termékek skálája, bővül a hungarikumok tárháza. A Magyar Turizmus Zrt. az agrárium, a gasztronómia és a vidék szeretetének oldaláról is példaértékű kezdeményezéssel állt elő: jövőre elindul ugyanis a KAMRAPOLC program, mely hazai termékek, termelők összefogásával szeretné emelni a magyar produktumok elérhetőségét, értékét.
Bővebben

Szenzációs programok, ropogós december!

2014 első és utolsó téli hónapja mozgalmas és izgalmas lesz azok számára, akik hajlandók kimozdulni a hideg ellenére, hogy új kalandokat, ízeket, helyeket fedezzenek fel és szép emlékeket, élményeket szerezzenek decemberben és persze januárban is. Lesznek gasztronómiai programok, kiállítások, sőt kipróbálhatunk számos megújult sípályát és az adventi vásárok sem maradhatnak el.
Bővebben

Tavaszt karácsonyra - Tavaszi Fesztivál!

November 27-től lehet jegyet vásárolni a 2015. április 10. és 26. között zajló 35. Budapesti Tavaszi Fesztivál előadásaira! A programkínálatban komolyzenei koncertek, operaelőadások mellett a fesztivál különlegessége lesz Zsigmond Vilmos Oscar-díjas operatőr munkáiból készült kiállítás. De számos világsztár és zenei ínyencség is eljut a fesztivál rajongóihoz.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

Szakmai híreink

Eseményeinkről, sajtótájékoztatóinkról, tanulmányútjainkról, vásárokon való szerepléseinkről, induló projektjeinkről és eredményeinkről szóló rövid híreinket, sajtóanyagainkat, és a rólunk szóló statisztikákat itt adjuk közre.

Telt ház van Budapesten!

Teltházzal üzemelnek a budapesti szállodák és a külföldiek is imádják az ünneplő fővárost – derült ki a legújabb statisztikai adatokból. Az adventi vásárok, a termálfürdők és romkocsmák hármasa megingathatatlan kedvenc, azonban más úti célok is feltűnnek magyarországi utazások bakancslistáján.

100 ezren követik Magyarországot a Twitteren

A Magyar Turizmus Zrt. hazánkat népszerűsítő, angol nyelvű Twitter oldala decemberben meghaladta a 100.000 fős követői létszámot. A „Hungary Tourism" nevű Twitter oldal megelőzte ezzel a legtöbb európai államot, de nem csak a Twitterre lehetünk büszkék a 2014-es év eredményei között tallózva.
Tovább
Tovább
Tovább

Síelj, túrázz itthon!

Legnagyobb hazai sípályák

Hazánk legnagyobb, hóeséstől függetlenül síelhető, szánkózható, sőt, téli élményparkkal, hófánkkal, snowboard pályával csábító sícentrumait gyűjtöttük össze, ahol szállás, felszerelés is bérelhető a kezdők számára. Mert sose késő belevágni!

TOP 5 téli családi kirándulóhely

Télen hagyjuk hátra a bringát, irány a sípálya, a melegedők, hütték, szánkópályák és a téli erdő! Legjobb célpontjaink lesznek a Kékestető, Mátraszentistván, Bánkút - Lillafüred, Szilvásvárad és a zempléni Magashegy.

A legizgalmasabb téli sportok gyűjteménye

A Mátráfüreden található Hegyi Sportok Bázisa honosította meg hazánkban a terepsegway-ezést, a hegyről legurulás számos izgalmas módját, és szerencsére ezek téliesített változatát is. Irány a Mátra!
Tovább
Tovább
Tovább

Téli családi programok

Csodatévő víz Harkányban

Villányi borok, a siklósi vár, Pécs, és a Dráva közelsége teszi csodálatos üdüléssé a Harkányi látogatásunkat még akkor is, ha nem kedvtelésből, hanem gyógyulási céllal látogattunk el a dél-dunántúli városba.

Családi kirándulások télen

Egy napsütéses téli hétvégén érdemes jó melegen felöltözni és a családdal kimozdulni a levegőre. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket érdemes célba venni, ha gyerekekkel utazunk.

10 tökéletes téli program nem csak gyereknek

Íme a 10 legjobb program országszerte: nézhetünk cápaetetést, belekóstolhatunk a villámkészítésbe, Öveges professzor kísérleteivel szórakozhatunk, megnézhetünk egy igazi napkitörést, mindent megtudhatunk a fákról, vulkán gyomrában sétálhatunk, belepillanthatunk a leghíresebb kerámiagyár titkaiba, és eltölthetünk akár egy egész napot is a Varázshegyben.
Tovább
Tovább
Tovább