Tavaszt karácsonyra - Tavaszi Fesztivál!

November 27-től lehet jegyet vásárolni a 2015. április 10. és 26. között zajló 35. Budapesti Tavaszi Fesztivál előadásaira! A programkínálatban komolyzenei koncertek, operaelőadások mellett a fesztivál különlegessége lesz Zsigmond Vilmos Oscar-díjas operatőr munkáiból készült kiállítás. De számos világsztár és zenei ínyencség is eljut a fesztivál rajongóihoz.
Bővebben

Lovas Világkupa Budapesten!

November 29-30-án a Lovas Világkupa sok tekintetben hiánypótló élményével koronázhatjuk meg ezt a hónapot a Papp László Budapest Sportarénában. Az Uniqua VIII. Lovas Világkupa nyolc év után érkezett újra Budapestre, és olyan izgalmas programokat kínál, mint Pignon, a világszám, Equissimo, a lovasszínházi show és természetesen a díjugratók, fogathajtók világkupája.
Bővebben

Családi kirándulások télen

Egy napsütéses téli hétvégén érdemes jó melegen felöltözni és a családdal kimozdulni a levegőre. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket érdemes célba venni, ha gyerekekkel utazunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Téli családi programok

Családi kirándulások télen

Egy napsütéses téli hétvégén érdemes jó melegen felöltözni és a családdal kimozdulni a levegőre. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket érdemes célba venni, ha gyerekekkel utazunk.

10 tökéletes téli program nem csak gyereknek

Íme a 10 legjobb program országszerte: nézhetünk cápaetetést, belekóstolhatunk a villámkészítésbe, Öveges professzor kísérleteivel szórakozhatunk, megnézhetünk egy igazi napkitörést, mindent megtudhatunk a fákról, vulkán gyomrában sétálhatunk, belepillanthatunk a leghíresebb kerámiagyár titkaiba, és eltölthetünk akár egy egész napot is a Varázshegyben.

5 legjobb családi élményfürdő télre

Most, hogy hidegebb van kint, jó program lehet egy nagy fürdőzés a családdal. Olyan fürdőket ajánlunk most itt, ahol együtt érezhetik jól magukat a gyerekek és a szülők, sokféle, változatos szolgáltatás, medence, csúszda van.
Tovább
Tovább
Tovább

Adventi vásárok és ünnepek

A legkülönlegesebb adventi vásárok 2014-ben

Egy bögre forró ital, illatos kalács, kézműves ajándékok, óriási karácsonyfa, fűszerillat, betlehemesek, kedélyes árusok, csípős hideg, ünnepi zene, színes fények, díszek, csillagok, koncertek – a legszebb, legnagyobb, leghangulatosabb ünnepi vásárokat gyűjtöttük össze.

5 leghangulatosabb adventi családi program

Még karácsony előtt kimozdulhatunk pár napra, néha nem árt rápihenni az ünnepekre, mézes pálinkát, sparhelten készült ételeket kóstolni, és egyúttal a hiányzó az ajándékokat is beszerezhetjük, amíg a gyerekek bábelőadáson, szalmalabirintusban vagy a kisvasúton szórakoznak.
Tovább
Tovább

Kiránduljunk!

20 magyar vár, amit látnod kell!

Hazánkban körülbelül száz várat és várromot találunk szerte az országban. Mi most összeszedtük azt a húszat, amit mindenképp látnod kell: Budától, Esztergomon át egészen Kisnánáig. A túracipőt pedig már most érdemes kikészíteni!
Tovább