Újra - Torkos Csütörtök!

Február 19-én ismét lesz Torkos Csütörtök, a várva várt nap, amikor mindenki féláron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. Kiváló alkalom ez arra, hogy a vendéglőbe járók féláron keressenek maguknak új törzshelyet, vagy visszatérjenek kedvenc vendéglőik egyikébe és ott fedezzenek fel új ízeket. A résztvevő éttermek ezen a napon ugyanis 50% kedvezményt adnak a számla végösszegéből vendégeiknek.
Bővebben

Programajánló január-februárra

Nyakig ülünk a télben és a hidegben. Akik nem alszanak téli álmot, azok számára ajánlunk néhány eseményt, amikre érdemes ellátogatni ilyenkor.
Bővebben

Családi kirándulások télen

Egy napsütéses téli hétvégén érdemes jó melegen felöltözni és a családdal kimozdulni a levegőre. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket érdemes célba venni, ha gyerekekkel utazunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

Szakmai híreink

Eseményeinkről, sajtótájékoztatóinkról, tanulmányútjainkról, vásárokon való szerepléseinkről, induló projektjeinkről és eredményeinkről szóló rövid híreinket, sajtóanyagainkat, és a rólunk szóló statisztikákat itt adjuk közre.

Kirándulás a Villányi borvidéken

A Villányi borvidék központja, Villány 6,5 milliárd forint értékű, óriási beruházással fejlődött világszínvonalúvá az elmúlt évtizedben. A közel fél milliárd forintból megújult BOCK Hotel Ermitage négycsillagos hotelt január 22-én Varga Mihály adta át. Nézzünk hát kicsit körül ezen a lenyűgöző vidéken!

Európa legjobb fesztiválja a Sziget!

A tavalyi év legjobbjait január 14-én este jelentették be a hollandiai Groningenben. A European Festival Awards legnagyobb elismerését másodszor nyerte meg a Sziget. 2012-ben is a budapesti fesztivál volt a legjobb a legnagyobbak kategóriájában és tavaly is.
Tovább
Tovább
Tovább

Télre ajánljuk

25 TIPP Valentin-napra

Összesen 25 tökéletesen romantikus úti tippet gyűjtöttünk össze azoknak, akik még nem tudják, hol töltsék a Valentin-napot. Listánkra háborítatlan erdőség közepén álló romantikus vidéki kastélyok, mediterrán hangulatú utcácskák, kényeztető fürdők és szaunák, borospincék és különleges téli túrák kerültek fel.

Csodatévő víz Harkányban

Villányi borok, a siklósi vár, Pécs, és a Dráva közelsége teszi csodálatos üdüléssé a Harkányi látogatásunkat még akkor is, ha nem kedvtelésből, hanem gyógyulási céllal látogattunk el a dél-dunántúli városba.

10 állandó kiállítás, amit látni kell!

Magyarországon nagyon sok szép múzeumot és tárlatot láthatunk, legyen az emlékszoba vagy tájház, komolyabb intézmény vagy különleges gyűjtemény. Nem hiába a legsikeresebb országos kulturális esemény évek óta a Múzeumok Éjszakája. Most a teljesség igénye nélkül ajánlunk tíz állandó kiállítást, amit mindenképpen érdemes felkeresni 2015-ben.
Tovább
Tovább
Tovább

Síelj, túrázz itthon!

A legizgalmasabb téli sportok gyűjteménye

A Mátráfüreden található Hegyi Sportok Bázisa honosította meg hazánkban a terepsegway-ezést, a hegyről legurulás számos izgalmas módját, és szerencsére ezek téliesített változatát is. Irány a Mátra!

Legnagyobb hazai sípályák

Hazánk legnagyobb, hóeséstől függetlenül síelhető, szánkózható, sőt, téli élményparkkal, hófánkkal, snowboard pályával csábító sícentrumait gyűjtöttük össze, ahol szállás, felszerelés is bérelhető a kezdők számára. Mert sose késő belevágni!

TOP 5 téli családi kirándulóhely

Télen hagyjuk hátra a bringát, irány a sípálya, a melegedők, hütték, szánkópályák és a téli erdő! Legjobb célpontjaink lesznek a Kékestető, Mátraszentistván, Bánkút - Lillafüred, Szilvásvárad és a zempléni Magashegy.
Tovább
Tovább
Tovább