Kirándulás a Villányi borvidéken

A Villányi borvidék központja, Villány 6,5 milliárd forint értékű, óriási beruházással fejlődött világszínvonalúvá az elmúlt évtizedben. A közel fél milliárd forintból megújult BOCK Hotel Ermitage négycsillagos hotelt 2014 január 22-én Varga Mihály adta át. Nézzünk hát kicsit körül ezen a lenyűgöző vidéken!

Hírek

Kiránduljunk a beregi tájon!

Strandolhatunk, templomokba leshetünk be és akár quadozhatunk is Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Ha csak három napunk van rá, hogy megismerkedjünk az ország valamelyik tájegységével, irány Vásárosnamény!

A szabadulós játék összehoz

Már 3 éve játszhatunk élő szabadulós játékot Magyarországon – a láz azonban még mindig nem csillapodik. Mára olyan csapatok is vannak, akik szobáról-szobára járva igyekeznek újabb rekordot dönteni. De ahogy ők ügyesednek, a szobák is egyre trükkösebbek...

Top borászatok az Egri Vár lábánál

Eger hegyközsége már hagyományt teremtett azzal, hogy nyár végén és ősszel egy-egy hétre a vár lábánál látja vendégül a város legnevesebb pincészeteit. A környéken most indul a szüret, de ha nem mozdulnánk ki a belvárosból, október 27-éig még minden héten érdemes elsétálni a vár alatt.

Debrecent is bemutatta már Bódis Krisztián

Építőmérnökként kezdte a karrierjét, de Bódis Krisztián manapság már szabadúszó fotósként dolgozik. Budapesti városfotói ma már a legnépszerűbbek közé tartoznak a közösségi oldalakon, de számos fesztiválról és közösségi eseményről szokott képes tudósítást adni.

Budapesten a Szabadság Expressz

10 ország fiatal képzőművészei, filmrendezői és zenészei érkeztek Budapestre a Varsóból induló Szabadság Expresszel. A szerelvény több, mint különjárat: a rajta ülő 20 fiatal az európai rendszerváltozás eseményeivel ismerkedik.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább