Bakancsos túrák hátizsákkal

Bakancsot fel, cuccot hátizsákba be, térképet ki… túráztatod a népet, melletted a túrabot, kettesbe be és indulás a hegyekbe fel. Várakba be, erdőkbe, rétekre le, hegyeken-völgyeken át vezet az út végre… Előtted van Észak....
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Aktualitások, friss hírek

III. Kisvasutak Napja idén a Mátravasúton

2014. szeptember 6-án ismét észak-magyarországi helyszínen, Mátrafüreden várja a családokat és a kisvasútbarátokat a Kisvasutak Napja, melynek idén a gyöngyösi kisvasút a házigazdája. Az Egererdő Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében megvalósuló rendezvényen az erdei vasutazás élménye mellett számos koncert és előadás, erdészeti bemutatók és a III. Mátrai Erdészeti Nyílt Nap programjai is várják az érdeklődőket.

Top borászatok az Egri Vár tövében

Már hagyomány ez a garantált rendezvény, így természetesen idén is ott lesznek a "Top borászatok az Egri Vár tövében". Az egri Dobó utca 18. szám alatt található, kellemes pincehelyiségben hetente más-más Egri Borvidéki borászat borait kóstolhatják meg a vendégek.

Operán innen, Bartókon túl

Az igazi fesztivál hangulat garantált Miskolc belvárosában, mert a Bartók Plusz Operafesztivál a Bartók utáni népszerű operairodalom jegyében zajlik Miskolcon, június 13-22. között. Lesznek kortárs ősbemutatók, sztárparádé, ingyenes szabadtéri koncertek is. Lássuk a teljes programot!
Tovább
Tovább
Tovább