Hegyvidéki ősz túrázással, pihenéssel, borozással

A bor és wellness harmóniájában, gasztronómiai élményekkel, városlátogató és természetközeli programokkal, termál vizekkel, szarvasgomba vadászattal. szüreti borvacsorával, egri és tokaj-hegyaljai nyitott pincékkel, lovagi bemutatókkal, családi kisvasutazással, relaxációval és lelki békével vár a hegyvidék októberben és novemberben is. A Mátra, a Bükk csodásan rozsdás őszi erdeiben vétek lenne kihagyni ilyenkor egy-egy jó bakancsos, hátizsákos túrát, vagy egy-egy nagy laza sétát az őszi terménygyűjtögetéssel valamelyik tanösvényen.
Bővebben

Bakancsos túrák hátizsákkal

Bakancsot fel, cuccot hátizsákba be, térképet ki… túráztatod a népet, melletted a túrabot, kettesbe be és indulás a hegyekbe fel. Várakba be, erdőkbe, rétekre le, hegyeken-völgyeken át vezet az út végre… Előtted van Észak....
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Téli kalandok a hegyvidéken

Vadonatúj zempléni téli kalandok

Sok újítással fog kezdődni a tél a Zemplénben: a sátoraljaújhelyi Magas-hegyen kabinos felvonó és óriás mászófal készül el az idei téli szezonra. A kicsiknek síiskola, varázsszőnyeg és koripálya, míg a nagyoknak az extrém átcsúszópálya miatt szinte kötelező ellátogatni a Tokaj feletti hegyekbe.

Alpesi élmények itthon

Mátraszentistvánban, a Síparkban igazán átadhatjuk magunkat a téli sportok élvezetének, ahol 10 sípályával, új felvonókkal, hüttével, hóbárral, esti síeléssel és a január végi Hófesztivállal igazi alpesi hangulatot teremtenek – nem csak síelőknek! Irány a Hócsúszdapark, a hófánk és a Rönkbár.
Tovább
Tovább

úti tippjeink

Egri lett az Év Fája Európában

Az egri termálfürdő területén élő platán a 2012-es hazai Év Fája díj után, megnyerte a 2013-as Európai Év Fája versenyt is. Mintegy 250 éve, Eszterházy Károly püspök idején ültették.

Adventi hangulat Északon

Az ünnepi fények ismét hangulatossá, meghitté varázsolják majd Eger, Gyöngyös, Miskolc, Salgótarján és Sátoraljaújhely főterét is. Kézműves termékek, édességek, forralt bor kínálat, az adventi színpadokon pedig ünnepi programok várják a látogatókat.

Éjszakai vártúrák Diósgyőri várban

A megújult Diósgyőri vár új exkluzív programmal, novemberben minden szombaton éjszakai vártúrával várja a látogatókat. Az éjszakai túrák november 15, 22, és 29-én, látogathatóak, ahol lesz fáklyafényes lovagi párbaj, vonósnégyes a lovagteremben, reneszánsz zenék, jelmezes tárlatvezetés, kitűnő borok, és hangulatos mulatság.
Tovább
Tovább
Tovább