Cserkeszőlő, a sikersztori

Cserkeszőlő az Észak-alföldi régió déli részének, illetve Jász-Nagykun Szolnok megyének a legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő fürdőhelye. A község a Tiszazug kistérségében, a Körös és a Tisza által határolt természeti környezetben helyezkedik el.

A főváros felől az M5-ös autósztrádáról Kecskemétnél letérve viszonylag könnyen elérhető. Kiemelkedő természeti kincse a gyógyvize.

A strandfürdő mintegy 8 hektárnyi területen fekszik, külső medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencék vannak, hanem gondoltak a gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is.

A különleges élmények közül kiemelkedő az Európában csak egyedül itt található kétpályás ponyvacsúszda. Családos vendégeink körében népszerű a hullámmedence és az élménymedence, melynek kiboruló dézsája egyszerre több köbméter vizet zúdít a vendégek nyakába.

A cserkei fürdőre a mediterrán hangulat a jellemző, a koktélteraszon számos népszerű ital közül lehet választani. Homokos sportpályákon játszható foci, röplabda, kézilabda. Szórakoztató játék a minigolf, mely szintén megtalálható a strand területén.

A zordabb időjárásban egy komplex, fedett, háromszintes szolgáltatóegység biztosítja a nemzetközi trendeknek megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatásokat. A fedett területen kettő gyógyvizes medence, egy élménymedence, egy tanmedence, egy jakuzzi medence és egy bébi pancsoló áll rendelkezésre. Az egyik gyógymedencéhez tartozik egy kiúszóval rendelkező, szabadtéri, tetővel ellátott rész. Itt légbefúvásos fekvőpadok is találhatók. A belső térben pedig dögönyözők, vállmasszírozók, talpmasszírozók frissítik a megfáradt testet.

Az élménymedence igazi gyermekparadicsom. Sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, légbefúvásos talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy kiúszós szabadtéri medence tartozik hozzá. Mini csúszda és állatfigurák színesítik a bébipancsoló hangulatát.

Gyógyászatukon kétféle – reumatológia és bőrgyógyász – szakorvosi rendelés folyik, melyekre az ország egész területéről fogadnak betegeket. Kiemelendő, hogy a szakorvosi rendelésekre rendkívül rövid a várakozási idő. Az összes, OEP által támogatott fürdőgyógyászati kezelés megtalálható itt. Az Európai Unió tagországaiból érkező, az unió tagállamaiban használható egészségbiztosítási kártyával rendelkező betegek is a támogatott áron vehetik igénybe a kezeléseket.

Időpontkérés szakorvosi rendelésre: 56/568-466; tb@cserkeszolo.hu

Általános információ:56/568-465; info@cserkeszolo.hu