Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

Banánfákkal, bambuszokkal tarkított környezet - mindezt egész évben megtapasztalhatja, aki a debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe látogat. A 66 méter átmérőjű kupola alatti medencetérben számos csúszda, élményelem és játék található.

Minden generáció nagyszerűen szórakozhat és pihenhet - akár egész nap, hiszen a fedett vízicentrumban gyermek- és bébimedence, 12 csúszda, óriás gyermekjátszó, gyermekfoglalkoztató sarok, jacuzzik, barlangfürdők, sodrófolyosó, gejzír, gomba és nyakzuhanyok nyújtanak önfeledt szórakozást; a finn szaunával és gőzkamrákkal kialakított szaunacentrumban felfrissülhetünk. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent az egész családnak.

A mediterrán élményfürdő minden vendége belépéskor egy chipkártyás karszalagot kap. A karszalag működteti az öltözőszekrényeket, valamint regisztrálja a vendéglátás fogyasztást is. A termálfürdőbe, a szaunacentrumba és a thai masszázscentrumba történő átjárás is a karszalag segítségével lehetséges. A medencetérbe nem szükséges készpénzt vinni, mert a fogyasztások és az igénybe vett egyéb szolgáltatások ellenértékét a karszalagon regisztrált adatok alapján, távozáskor kell kifizetni.

A közeli hotelből a termálfürdő egy üvegfolyosón át, közvetlenül megközelíthető. A szálloda Wellness Szigetén különleges kezelések kényeztetik a testi-lelki nyugalomra vágyó vendégeket: a frissítő masszázsok és pihentető wellnessfürdők tökéletesen kiegészítik a családi hétvégét.

A termálfürdő a debreceni gyógyvíz kiváló ásványianyag-összetétele miatt rendszeres gyógyászati kezelések állandó színtere. Elsősorban mozgásszervi, bőr- és nőgyógyászati betegségeket enyhít a debreceni gyógyvíz, napjainkban pedig mind nagyobb szerepet kap az orvosi turizmus, amelynek során a minőségi orvosi ellátások vonzzák ide a gyógyulni vágyókat. Európa-szerte egyedülálló klinikai és orvosi háttér teszi teljessé a különféle szolgáltatásokat.