Másfél hektárnyi fedett élmény

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace vízipalota 15.000 m2-en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában.

Az élménypark 20 medencéje közül  8 a  földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék  különböző korokat  és helyszíneket idéznek meg. Minden medencében egyedi látvány  varázsolja el  a fürdőzőket: jégbarlang fürdő, mozi fürdő, Pávai emlékfürdő, trópusi fürdő , Gangesz fürdő, Római fürdő, tengeri fürdő, barlang fürdő. Érdekesség, hogy a Pávai emlékfürdő a gyógyvíz feltárójáról, dr. Pávai Vajna Ferencről kapta a nevét. Az egykori fúrókút makettje,  a tudós geológus arcképe, az első fürdőzők mind a múltat  idézik a medencében fürdőzők számára.

Az élményfürdőben található a legnagyobb hazai gyerekvilág, melynek bébi és családi medencéiben elbűvölő állatfigurák és csúszdák várják a kicsiket. Szórakozásukról foglalkoztató terem, játszóház is gondoskodik. Pelenkázó-, szoptató-, és gyermek pihenő helyiség  is a kisgyermekes családok kényelmét szolgálja.

A szaunázás szerelmesei az élményfürdőben egy egész szaunavilágot vehetnek igénybe. A spotkedvelő vendégek részére két pályás álló szörf, squash, spinning, kangoo és sok más fitness szolgáltatás áll rendelkezésre. A vízipalota wellness szolgáltatások széles palettáját is nyújtja: thai masszázs, szolárium, privát fürdők, relax szoba stb.