A legjobb téli párosítás: hideg idő - termálvíz

Tetszik vagy nem, bizony nyakunkon a tél. Az embernek sokszor kimozdulni sincs kedve a meleg szobából, de mi éppen ezen szeretnénk változtatni. Adunk néhány-, termálvíz áztatta tippet, hogyan előzhető meg a téli depresszió, biztatva mindenkit: hideg időben is érdemes kimozdulni, elutazni, keresni az élet örömteli (jelen esetben termálvizes) oldalát!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Gasztronómia Észak-Alföldön

Disznóvágás, szeretlek!

Azt kevésbé sajnálom, hogy napjainkban egyre kevesebb falusi háznál tartanak disznóvágást (egyáltalán disznót), de azt egyre jobban fájlalom, hogy gyerekkorom egyik legszebb ünnepi eseménye ma már a mi családunknál sem szokás, így csak az emlékeimben él e családi ünnepnap megannyi felemelő élménye.

Észak-Alföld kiemelt értékei

Túl sok közös dolog nincs a balmazújvárosi pásztorkalapban és a panyolai elixírben, de kettő bizonyára. Az egyik, hogy a maga nemében mindkét termék egyedi és kiváló minőségű. A másik, hogy mindkettő az Észak-alföldi régióhoz köthető.

Szatmár-Beregi Szilvaút

Szilva micsoda? "Nemtudom". És jó a válasz! Így hívják ugyanis azt a szilvafajtát, ami csak ezen a vidéken terem. De nem csak a szilva e táj egyedi értéke, hanem a természet szépsége, a kultúra változatos megjelenése és az emberek vendégszeretete is.
Tovább
Tovább
Tovább

További ajánlataink

Nyíregyháza Zoo - Európa legjobbja

Óriási hírként hatott a közelmúltban, hogy Anthony Sheridan állatkerti szakértő alapítványa Európa legjobb állatkertjének választotta a nyíregyházi Sóstó Zoo Állatparkot saját kategóriájában. Felkerestük az Állatpark igazgatóját, hogy kicsit meséljen nekünk a náluk folyó munkáról és arról, vajon miért őket választották ki a több száz állatkert közül?

Nyíregyháza – többet ad, mint gondolnánk!

Nyíregyháza és a Nyírség egyre népszerűbb úti cél a különleges kikapcsolódásra vágyó családok számára, hiszen egész nyáron sokszínű és izgalmas programokon vehetünk részt az állatparktól a Lego központján át wakeboard pályáig.

Őszig elkészül Szolnokon a Sörárium

A tervek szerint a nyár végén, ősz elején a szolnoki polgármesteri hivatal alatt megnyitja kapuit a Sörárium, melyben lesz sörtörténelmi kiállítás, megismerhetünk a sörgyártás folyamatával a Látványfőzdében és természetesen egy minden értelemen tökéletes sörözőt is találunk a megszerzett tudásunk tesztelésére.
Tovább
Tovább
Tovább