10 wellness ajándék Észak-Alföldről

Miért is ne adhatnánk utazást ajándékba karácsonykor? Sőt saját magunkat és párunkat is meglephetjük egy kis kényeztetéssel az ünnepekre! A legjobb 10 wellness ajándékot szedtük össze a legelegánsabbtól a legromantikusabbon át az igazi családi kikapcsolódásig. Összeállításunkat ajánljuk azoknak, akik szeretik a wellness-élményt, a vidéki hangulatot és a kényelmet.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Télre ajánljuk

Szaunamaraton lesz a Kumániában!

Kisújszálláson, a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben november 28-30 között három napon át az érzékek különleges utazására csábítanak a szaunaprogramok.

Programok Adventtől – szilveszterig

Adventi vásárok, Mikulásház és szilveszteri habparty, a híres szoboszlói csergetés és ad hoc csizmafényesítés várható várható decemberben Szolnoktól Debrecenig. Vágjunk is bele!

Sóstó: igazi vidéki pihenés

Sóstó Nyíregyháza belvárosától mindössze 7 kilométerre található pihenőcentrum, ahol strand, élményfürdő, múzeumfalu, óriási tölgyes parkerdő és hazánk – bátran állíthatjuk - legnagyszerűbb állatkertje sokrétű és tartalmas kikapcsolódást rejt.
Tovább
Tovább
Tovább

Gasztronómia Észak-Alföldön

Márton-napi vigasságok a Sóstói Múzeumfaluban

A Sóstói Múzeumfaluban november 8-án éltetik majd eleink Márton-naphoz kapcsolódó hagyományait, és bemutatják a jeles nap manapság divatos hóbortjait is. Lesznek libás kóstolók, libáknak szépségverseny, folyik majd az újbor és izgalmas libás játékokkal kötik majd le a gyerekek figyelmét.

Disznóvágás, szeretlek!

Azt kevésbé sajnálom, hogy napjainkban egyre kevesebb falusi háznál tartanak disznóvágást (egyáltalán disznót), de azt egyre jobban fájlalom, hogy gyerekkorom egyik legszebb ünnepi eseménye ma már a mi családunknál sem szokás, így csak az emlékeimben él e családi ünnepnap megannyi felemelő élménye.

Ízek bűvöletében

Tájak, emberek, kultúrák felfedezése lehetetlen ételeik, italaik megismerése nélkül. Mi szemnek, s szájnak ingere, mind megadatott az Észak-alföldi régióban.
Tovább
Tovább
Tovább