Puszta Vagabond – hátizsákos túrák fiataloknak

Disznótorok, pálinkakóstolók, élményfürdők és terepjárós, quados, segwayes túrák mellett még számtalan lazulós vagy épp izgalmas programot gyűjtöttünk össze. Ha eddig fogalmatok sem volt, hogy mit is kezdhetnétek a Dél-Alföldön egy-egy hétvégén, innen érdemes lesz szemezgetni, mert csupa olyan tippet találtok, ami a fiataloknak szól!
Bővebben

Családbarát Dél-Alföld

A gyerekekkel utazóknak ajánljuk a dél-alföldi régió néhány családbarát szolgáltatását és látnivalóját. A kedvező időjárás beköszöntével, érdemes felfedezni hazánk délkeleti csücskét, ahogy szülők és gyermekek egyaránt megtalálják a számukra kedves élményeket.
Bővebben

Kultúra és örökség

A Dél-Alföldön a török hódoltság utáni építkezés szinte új honfoglalással ért fel, és ebben az „olvasztótégelyben" keveredtek a magyar, a szlovák, szerb, horvát, román, német, zsidó és roma hagyományok – ez teszi igazán egyedivé a régió kulturális kínálatát.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Puszta Vagabond

TOP 5 program Mórahalmon

Mórahalom egy karnyújtásnyira van Szegedtől és minden adott egy pörgős hétvégéhez! Az élményfürdőben lazulhatunk, szaunázhatunk, ami különösen jól esik, ha előtte gyalogos, segway- vagy quad-túrán bejártuk a környéket és akár a hidegháborús bunkereket is megtalálhatjuk a kelebiai erdőben.

Gyula és környéke

Gyula tipikusan az a város, amit imádni kell, hiszen ott a szabályos vár, az arborétum, a hangulatos belváros a szép hídjával és a Várfürdő, ahol rengeteg csúszdát, élményelemet és még kinti rönkszaunát is kipróbálhatunk. Átugorhatunk Gyopárosfürdőre, Békéscsabára felfedezni a téli alföldet.

Kecskemét és környéke

Kecskeméten nem csak a hírös barackot, hanem számos kulturális intézményt fedezhetünk fel, élvezhetjük a termálvizet és a szép belvárost. Az elbűvölő alföldi város környékén pedig bortúrákra, disznótorozásra, lovas kalandokra indulhatunk.
Tovább
Tovább
Tovább

Friss

TOP 5 fürdők borongós időkre

A fedett élményfürdők és wellnessrészlegek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak az őszi-téli borongós időben. Ahogy mondani szokás, a rosszkedv is gyógyvízben oldódik igazán. Szaunaparkok, wellness részlegek és csúszdaparkok következnek az 5 legjobb dél-alföldi fürdőkomplexumból.

Új versenyuszoda nyílt Szentesen

Hamarosan megújul a Szentesi Üdülőközpont, a Kurca-parti strand pedig új szolgáltatásokkal bővül. A pályázati pénzből megújult központokban új wellness-szolgáltatások, biztonságosabb környezet és modernebb megoldások várnak bennünket.

Szeged felfedezése másképp

Szeged a pezsgő diákélet, a Tisza, a halászlé, a Dóm és a színház városa. Akármikor érkezzünk is, mindig találunk valamilyen felfedezni valót. Vegyük hát kezünkbe a GPS-t, pattanjunk segway-re, kisvonatra vagy éppen biciklire, és nézzünk élmények után!
Tovább
Tovább
Tovább