Legjobb szeptemberi programok

Az ősz elsősorban a gasztronómiáról, a jó borokról és a szüreti mulatságokról fog szólni, de azért akad másfajta program is. Összegyűjtöttük a legjobbakat, amik közül mindenki fog találni kedveset, érdekeset, izgalmasat.
Bővebben

Júliusi programajánló

Nyár, strandok, fesztiválok – röviden ez jellemzi a júliust, de kicsit részletezve lesz azért aktív program, kultúra és sportesemény is. Plusz néhány különlegesség.
Bővebben

Szeptemberben újra OMÉK!

Új weboldallal, felfrissült koncepcióval, a szakmának és a nagyközönségnek szóló programokkal, helyi termékekkel, állatsimogatóval startol szeptember végén Magyarország legnagyobb mezőgazdasági, agrárkulturális kiállítása és vására, az OMÉK. A kiállítás idei célkitűzése nem kevesebb, mint öt nap alatt megismertetni Magyarországot. Lássuk, hogyan!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

A gemenci erdőben lesz a Kisvasutak Országos Napja

Egész napos családi eseményekkel, különleges túrákkal, sűrített járatokkal és idei kuriózumként, egyfajta előprogramként, szarvasbőgéssel invitál a negyedik alkalommal megszervezett országos Kisvasutak Napja szeptember 12-én!

JÁTÉK - Utazz kutyával!

Készíts fotót, töltsd fel, és nyerj! Magaddal szoktad vinni négylábú kedvencedet belföldi utazásaidra? Ha eddig nem tetted, most itt az ideje! A Magyar Turizmus Zrt. online nyereményjátékot hirdet a kutyás turizmus és a felelős állattartás népszerűsítésére. Mit kell tenni az értékes kutyás nyereményekért?

Programok most vasárnapra

Augusztus végére is maradt néhány olyan markáns fesztivál, amit semmiképpen nem érdemes kihagyni: itt gurulnak ugyanis a kis smartok a 15. világtalálkozójukon, készülnek az idei tűzfala a Színes Város jóvoltából, sőt erre a hétvégére esik az Állatkertek Éjszakája néhány kísérőprogramja is!
Tovább
Tovább
Tovább

NYÁR 2015

Kutyaelsősegéllyel bővült a Vigyél Haza mobilapp

A Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor közös alkalmazása már tényleg mindent tud, amit mobilon keresztül el lehet érni: szállást, éttermet, futtatót ajánl, elveszett kutyát keres, és augusztus végétől az egészségügyi vészhelyzetekben is segíti a gazdikat.

Smart Times '15 - A következő állomás: Budapest!

Idén augusztus 28. és 30. között fogadja Budapest a mozgékony kis városi autók bolondjait a 15. Világtalálkozójuk alkalmával. A programban 30 országból érkező, közel 2000 smart fog „rodeózni" Budapest utcáin, de a sofőrükre is világszínvonalú élmények várnak. Lássuk a részletes programot!

Állatkertek Éjszakája 2015

Izgalmas éjszakai kalandokban lehet része annak, aki augusztus utolsó péntekén (28-án) ellátogat valamelyik állatkertbe vagy vadasparkba. Az Állatkertek Éjszakája különleges programokkal zseblámpás sétával, jaguár etetéssel, koncertekkel és csónaktúrával készül az "éjszakai műszakra".
Tovább
Tovább
Tovább

Ajánljuk

Virtuózok és világjárók a Budapesti Nyári Fesztiválon

Alexander Rybak, Miklósa Erika és a Virtuózok döntősei, Chico & The Gypsies és Marco Polo a Margitszigeten

Az ország leghosszabb és legszínesebb kulturális fesztiválja minden eddiginél gazdagabb programkínálattal várja hazai és külföldi vendégeit augusztus végéig.

Kemenes Vulkánpark

A Ság hegy lábánál fekvő, tiszta levegőjű kisváros, Celldömölk főként zarándokhelyként ismert, mely sok-sok látni- és felfedeznivalót kínál. Az élmények sorát feltétlenül gazdagítja Celldömölk számos elismeréssel jutalmazott "kénköves" látogatóközpontja, a Kemenes Vulkánpark.

Érték, élmény, természet: Hortobágy

Hortobágy: sokunknak a pásztorok otthonának számító végeláthatatlan pusztát, a kopár sziket és az azon megpihenő végtelen madárseregek sokaságát jelenti. Azonban turistaként is közvetlen kapcsolatba kerülhetünk ezzel az igazán különleges, gyógynövényillatú hellyel, akár a Kézművesudvarban, a Pusztai Állatparkban vagy a terepjárós szafarik alkalmával. Ezeket mutatjuk most be.
Tovább
Tovább
Tovább

Kövess minket!

 
Az Év Utazója
16 videó
Budapest
21 videó
Balaton
21 videó