Júliusi programajánló

Nyár, strandok, fesztiválok – röviden ez jellemzi a júliust, de kicsit részletezve lesz azért aktív program, kultúra és sportesemény is. Plusz néhány különlegesség.
Bővebben

Szeptemberben újra OMÉK!

Új weboldallal, felfrissült koncepcióval, a szakmának és a nagyközönségnek szóló programokkal, helyi termékekkel, állatsimogatóval startol szeptember végén Magyarország legnagyobb mezőgazdasági, agrárkulturális kiállítása és vására, az OMÉK. A kiállítás idei célkitűzése nem kevesebb, mint öt nap alatt megismertetni Magyarországot. Lássuk, hogyan!
Bővebben

Hátizsákos védjegyet kapnak az ifjúsági szálláshelyek

Február 18-tól április végéig országos roadshow-n ismerhetik meg az érintett szolgáltatók az ifjúsági szálláshelyek új minősítőrendszerét. A hátizsákos jelzéssel ezentúl ugyanis az ifjúsági szálláshelyeken is garantált minőséget várhatunk a szállodák csillag vagy a falusi szálláshelyek napraforgós jelzésének mintájára. Lássuk a részleteket!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

Programok most vasárnapra

Minden szerdán elérhető a vasárnapi program az itthon.hu-n! Országos vasárnapi programkínálaton felül mindig egy heti témát boncolgatunk. A héten: VÍZITÚRÁK!

Színes Város, színes falak

Augusztus 24-én egyhónapos művészeti fesztivált szervez Budapesten Magyarország első tűzfalfestő szervezete, a Színes Város Csoport. A tavaly először bemutatkozó fesztivál Budapest új arcát mutatja be idén közel egy tucat falfelületen, 31 napon át, kortárs muralisták, vagyis falfestő képzőművészek szűrőjén keresztül.

Szakmai híreink

Eseményeinkről, sajtótájékoztatóinkról, tanulmányútjainkról, vásárokon való szerepléseinkről, induló projektjeinkről és eredményeinkről szóló rövid híreinket, sajtóanyagainkat, és a rólunk szóló statisztikákat itt adjuk közre.
Tovább
Tovább
Tovább

NYÁR 2015

Világsztárok a Bánki-tó víziszínpadán

Idén tizenegyedik alkalommal, június 26-28. között kerül megrendezésre a Louis Armstrong Jazzfesztivál a Bánki-tó víziszínpadán, festői környezetben, Budapesttől mindössze 60 km-re, a jazz művészet világsztárjainak és hazai jazz élet nagyjainak közreműködésével. A háromnapos fesztivál különleges, jubileumi apropóját az adja, hogy a világhírű jazztrombitás, Louis Armstrong éppen 50 éve járt Magyarországon.

Muzsikál az erdő: Mátrai Művészeti Napok

A Muzsikál az erdő rendezvénysorozat 2015-ben a 12. évadára készül az ország négy térségében. Az év legnagyobb a Muzsikál az erdő eseménye a Mátrai Művészeti Napok, amelynek 9 napos programfolyamát június 27. és július 5. között rendezik meg.

Nyíregyháza – többet ad, mint gondolnánk!

Nyíregyháza és a Nyírség egyre népszerűbb úti cél a különleges kikapcsolódásra vágyó családok számára, hiszen egész nyáron sokszínű és izgalmas programokon vehetünk részt az állatparktól a Lego központján át wakeboard pályáig.
Tovább
Tovább
Tovább

Ajánljuk

Önt is várja a Forgách Kastély Mándokon!

Az impozáns kastélyszállóként újjászületett késő barokk stílusú kastély a történelmi múlt eleganciáját ötvözi a legmodernebb szolgáltatásokkal.
Tovább

Kemenes Vulkánpark

A Ság hegy lábánál fekvő, tiszta levegőjű kisváros, Celldömölk főként zarándokhelyként ismert, mely sok-sok látni- és felfedeznivalót kínál. Az élmények sorát feltétlenül gazdagítja Celldömölk számos elismeréssel jutalmazott "kénköves" látogatóközpontja, a Kemenes Vulkánpark.
Tovább

Érték, élmény, természet: Hortobágy

Hortobágy: sokunknak a pásztorok otthonának számító végeláthatatlan pusztát, a kopár sziket és az azon megpihenő végtelen madárseregek sokaságát jelenti. Azonban turistaként is közvetlen kapcsolatba kerülhetünk ezzel az igazán különleges, gyógynövényillatú hellyel, akár a Kézművesudvarban, a Pusztai Állatparkban vagy a terepjárós szafarik alkalmával. Ezeket mutatjuk most be.
Tovább

A Nemzeti Filharmonikusok koncertjével nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Az ország leghosszabb és legszínesebb kulturális fesztiválja minden eddiginél gazdagabb programkínálattal készül a nyárra: több mint 100 produkcióval várja hazai és külföldi vendégeit júniustól augusztus végéig a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadokon.
Tovább

Kövess minket!

 
Az Év Utazója
16 videó
Budapest
21 videó
Balaton
21 videó