Nagy augusztusi programajánló

A nyár harmadik hónapja is tarja a színvonalat és a programmennyiséget, amit június és július nyújtott. Messze még a nyár vége, nézzük mennyi minden vár még ránk addig!
Bővebben

Júliusi programajánló

Nyár, strandok, fesztiválok – röviden ez jellemzi a júliust, de kicsit részletezve lesz azért aktív program, kultúra és sportesemény is. Plusz néhány különlegesség.
Bővebben

Szeptemberben újra OMÉK!

Új weboldallal, felfrissült koncepcióval, a szakmának és a nagyközönségnek szóló programokkal, helyi termékekkel, állatsimogatóval startol szeptember végén Magyarország legnagyobb mezőgazdasági, agrárkulturális kiállítása és vására, az OMÉK. A kiállítás idei célkitűzése nem kevesebb, mint öt nap alatt megismertetni Magyarországot. Lássuk, hogyan!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

Félidőben a Nagyon Balaton!

Bor-, dzsessz- és folk fesztivállal, és két nagyobb könnyűzenei fesztivállal is találkozhatunk még idén augusztusban a Nagyon Balaton rendezvénysorozat szervezésében. A félidős sajtótájékoztatón Az MT Zrt. vezérigazgatója, dr. Faragó Péter is jelen volt, aki elmondta: elmondta, hogy egyre eredményesebb az a széles körű összefogás, ami arra irányul, hogy itthon tartsuk a magyar utazókat.

Programok most vasárnapra

HETI TÉMA: 25 Legjobb hangulatú falusi szálláshely Összegyűjtöttük a leghelyesebb, legmegkapóbb, szépen kialakított, kényelmes falusi szálláshelyet itthon.

Szakmai híreink

Eseményeinkről, sajtótájékoztatóinkról, tanulmányútjainkról, vásárokon való szerepléseinkről, induló projektjeinkről és eredményeinkről szóló rövid híreinket, sajtóanyagainkat, és a rólunk szóló statisztikákat itt adjuk közre.
Tovább
Tovább
Tovább

NYÁR 2015

Hárs-hegyi tanösvény az egészséges szív- és érrendszerért

A budapesti Szent Ferenc Kórház „Út az egészséghez" programjában új „kardio" tanösvényt adtak át a Pilisi Parkerdőben. A szív jelzéssel ellátott tanösvény nemcsak a szív- és érrendszeri betegséggel és magasvérnyomás-betegséggel élők, valamint cukorbetegek számára jelent természetes kiegészítő terápiát, de az egészséges szervezetre is kitűnő megelőző hatással bír.

Szeptemberben Halfesztivál lesz Szegeden

Szeptember első hétvégéjén szinte kötelező kör a tiszai halászlé kedvelőinek a XIX. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, melyben fakanállal és bográccsal felfegyverkezett halfőzőmesterek küzdenek meg egymással Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács által alapított Halfőző Érdemrendért.

Strandok éjszakája

Július 31-én a fürdőké a péntek éjszaka. A Magyar Fürdőszövetség szervezésében idén is lesz Strandok Éjszakája, ami minden évben 50.000 embert mozgat meg. Hosszabb nyitva tartás, zene, programok, buli a vízben. Tavaly 60 fürdő vett részt az eseményen, amikhez idén újabb strandok csatlakoztak. A csatlakozók számára nincs megkötés, így a programok igencsak színesek lesznek.
Tovább
Tovább
Tovább

Ajánljuk

Érzéki revü-cirkusz és szabadtéri operabemutató a Budapesti Nyári Fesztiválon

Ooh La La és Tosca a Margitszigeten

Az ország leghosszabb és legszínesebb kulturális fesztiválja minden eddiginél gazdagabb programkínálattal várja hazai és külföldi vendégeit augusztus végéig.

Érték, élmény, természet: Hortobágy

Hortobágy: sokunknak a pásztorok otthonának számító végeláthatatlan pusztát, a kopár sziket és az azon megpihenő végtelen madárseregek sokaságát jelenti. Azonban turistaként is közvetlen kapcsolatba kerülhetünk ezzel az igazán különleges, gyógynövényillatú hellyel, akár a Kézművesudvarban, a Pusztai Állatparkban vagy a terepjárós szafarik alkalmával. Ezeket mutatjuk most be.

Kemenes Vulkánpark

A Ság hegy lábánál fekvő, tiszta levegőjű kisváros, Celldömölk főként zarándokhelyként ismert, mely sok-sok látni- és felfedeznivalót kínál. Az élmények sorát feltétlenül gazdagítja Celldömölk számos elismeréssel jutalmazott "kénköves" látogatóközpontja, a Kemenes Vulkánpark.
Tovább
Tovább
Tovább

Kövess minket!

 
Az Év Utazója
16 videó
Budapest
21 videó
Balaton
21 videó