Úti tippek az Észak-Alföldön

Kiránduljunk a beregi tájon!

Strandolhatunk, templomokba leshetünk be és akár quadozhatunk is Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Ha csak három napunk van rá, hogy megismerkedjünk az ország valamelyik tájegységével, irány Vásárosnamény!

Aktív kikapcsolódás Szolnokon

Számtalan kikapcsolódási lehetőséggel vár bennünket Szolnok és környéke. A Nagykunságba látogatva számtalan kulturális, és természet közeli élmény is vár bennünket!

Hajdúszoboszló: pihenés Észak-Alföldön

Hazánk leglátogatottabb termálvízzel rendelkező fürdővárosa, Hajdúszoboszló, melyet a reumások mekkájakánt is ismerhetünk. A mediterrán hangulatú kisváros legnagyobb attrakciója, hogy itt található Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma.

Kellemes hétvége a Nyírségben

Igazán kellemes, élménydús hétvégében lehet részünk, ha a Nyírséget választjuk hétvégi utazásunk helyszínének. Izgalmas ipari emlékek, kellemes túrázási lehetőség és még sok minden egyéb vár bennünket!

Sóstótól a Báthori kastélyig

A több mint 117 ezer fős megyeszékhely északi csücskében, külön Sóstónak dedikált vonatállomásról közelíthetjük meg Nyíregyháza talán legizgalmasabb területét, ahol az állatparkot, a fürdőt és a múzeumfalut is felfedezhetjük.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább