Wellness- és gyógyszállók

Nemcsak Budapesten, de a főváros környékén is számos gyógy- és wellness szálloda kínálja színvonalas szolgáltatásait a megfáradt test és lélek gyógyítására, regenerálására. Gyógyszállóink olykor lenyűgöző természeti környezetben, mások különféle aktív és kulturális programokat is ajánlva biztosítják a rehabilitációt és a feltöltődés élményét.

Ivókúrák, gyógyító vizek

Környékünkön üdítő módon ötvözhető a gyógyulás és a szellemi gyarapodás: Visegrádon regenerálódva egy-egy kezelés után kirándulhatunk Esztergomba vagy a fővárosból Dobogókőre, egy spirituális töltődésre.

Tavasszal igazán csábító a Rudas

Ki tagadná, hogy a Gellért-hegy tövében, az Erzsébet híd lábánál, 21 gyógyforrás szomszédságában fekvő Rudas az egyik, ha nem éppen a legszebb fekvésű budapesti fürdő? A fürdő történelmi része tavaly újjászülett, és felújították a déli szárnyat és az egykori palackozó üzemet is.

Feltöltődés és egészséges életmód

Testünk kényeztetését a wellness szállók és day-spak remekül biztosítják. De a testet nem csak kényeztetni érdemes, hanem karban tartani is fontos. Számtalan sportolási lehetőség közül választhatunk Budapesten és környékén.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább