Legjobb rendezvényhelyszín díjat nyert a Gödöllői Királyi Kastély

Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Gödöllői Királyi Kastély egymást követő két évben is jelölést kapott a Business Traveller Hungary üzleti magazin "Business Excellence" felhívására rendezvényhelyszín kategóriában, ráadásul az idén egyedüli fővároson kívüli helyszínként.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, kilenc különböző kategóriában: így az olvasók szállodától légitársaságon át a rendezvényhelyszínekig adhatták le voksukat a Business Excellence díjra. Utóbbi kategóriában lett díjnyertes a Gödöllői Királyi Kastély. Az egyes kategóriák három „shortlist-es" jelöltjéről most is egy szakmai zsűri döntött, az olvasók ezek közül választhatták ki kedvencüket.

fotó: GKK

A szakma és az üzleti partnerek támogatása egyértelműen fontos visszacsatolása annak a bizalomnak, miszerint a történelmi környezetben, hatalmas angol tájképi kerttel ölelt épületegyüttes továbbra is jeles helyszíne a különlegességeket keresőknek. A kastély díszterme egyedi eleganciájával, egykori lovardájából kialakított többcélú konferenciaterme és a hozzá tartozó szekciótermek mind-mind egy királyi környezetbe álmodott rendezvényt ígérnek. Természetesen a klasszikusan elegáns közeg is folyamatos minőségi fejlesztésekre törekszik, hogy az eseményein résztvevőknek minél teljesebb élményben és magas szolgáltatási minőségben legyen részük.

A hat évvel ezelőtt alapított díjat egyre nagyobb érdeklődés kíséri, egyre komolyabban veszi a szakma.

Ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza. Ez pedig egy különösen fontos szegmens a hazai turizmus számára.

A fővároshoz közeli Gödöllőt a „leg"-ek városaként is lehet emlegetni: nemcsak az ország legnagyobb barokk kastélyával, de Magyarország legrégebbi, máig fennmaradt kulisszás kőszínházával - a kastély déli szárnyában kialakított Barokk Színházzal - is büszkélkedhet a város.