Dunakanyar, üzlet a természetben

Magyarország egyik legizgalmasabb régiója, a világörökségi várományosok listáján szereplő, bűvös vonzerejű Dunakanyar kiváló minőségű szállodáival, programjainak széles palettájával várja az üzleti szereplőket.

A régió könnyű megközelíthetősége teszi konferenciák, kiállítások és csapatépítő tréningek kedvelt színhelyévé. A Dunakanyart fantasztikus elhelyezkedésén túl hangulatos városkái illetve a Duna-Ipoly Nemzeti Park élővilága teszi még vonzóbb úti céllá az üzleti turizmus szereplői számára.

Visegrádról a legtöbbünknek Magyarország gótikus és reneszánsz történelme, a Fellegvár, a történelemi jelentőségű királytalálkozó, Mátyás király vagy az Oroszlános kút jut eszébe. De amellett, hogy a város igen büszke történetére, a jövő hírnöke is egyben. Visegrád remek szállodaparkkal rendelkezik, magas színvonalú konferenciahelyszínekkel, wellness és spa központokkal. Megközelítése Budapestről igen egyszerű, így ideális helyszínné teszi rendezvények és konferenciák lebonyolításához. Igényeinktől függően, több szálloda és egyéb helyszínek – mint amilyen a híres Nagyvillám Étterem – ajánlatai közül válogathatunk, ráadásul a szakmai rendezvényt színesítő kísérőprogamokból sincs hiány.

Visegrádról komppal átkelve Nagymarostól északnak véve utunkat, csodálatos természeti környezetben találjuk Kóspallagot. A falu a Szent Orbán Erdei Hotelnek is köszönheti jó hírét, a négycsillagos szálloda ugyanis méltán népszerű helyszíne csapatépítő tréningeknek, üzleti eseményeknek.

A Dunakanyar másik kiemelkedő városa Esztergom, ahol a Szent Adalbert Központ jelent kiváló választást, modern és jól felszerelt termeinek köszönhetően. A képet igényes étterme és szállodája teszi teljessé. Kiváló alternatíva a Prímás Pince Látogatóközpont is, amely lenyűgöző helyszín a Bazilika közvetlen közelében, kiemelkedő minőségű gasztronómiai és borkínálattal. Esztergom Dobogókőhöz és a Rám-szakadékhoz való közelsége révén is ideális választás, amennyiben a szakmai program túrázással egészül ki. Dobogókőn hangulatos szálloda a nagy múltra visszatekintő Walden Hotel, ahol konferenciatermek is a szervezők rendelkezésére állnak.

Szentendre is jó választás kisebb és közepes méretű rendezvények lebonyolításához, a legmagasabb szállodakategóriát a 4* besorolású Bükkös Hotel képviseli. A hangulatos boutique hotel spa és wellness központtal és szemet gyönyörködtető, ínyenc ételeket felszolgáló étteremmel várja vendégeit. A Szentendrei-szigeten található Bodor Major saját kikötővel, lovardával, kalandparkkal, állatparkkal és a Kemencés Csárdával kétségtelenül a környék legszínesebb, minden igényt kielégítő helyszíne.  Végül, de nem utolsósorban a Pap-szigeten található Invitárium ház, vagy a nagy létszámú rendezvényeket befogadó Szabadtéri Néprajzi Múzeum csak további példák a számtalan különleges helyszín közül, mellyel a szentendrei régió büszkélkedhet.

A Dunakanyar megteremti azt a nyugalmat, atmoszférát, amire szükség van ahhoz, hogy elszakadjunk a mindennapoktól és a természet közelségét érezve kreatívan, innovatívan jussunk előbbre. Üzleteljen hát a természetben!