Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. 2014 első felében a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. A külföldi szerkesztők egytől egyig Budapest gyógyfürdőit és kávéházi kultúráját dicsérik. A legnagyobb hazai szállásfoglaló portál adatai szerint pedig 2014-ben - két év után először - ismét Budapest végzett a legnépszerűbb belföldi utazási célpontok toplistájának élén.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Már kaphatók jegyek a Nyári Fesztiválra!

Fantasztikus kedvezményekkel és minden eddiginél gazdagabb programmal startol az idei Budapesti Nyári Fesztivál! Az Early Bird kampány időszaka alatt februárban 40%, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban pedig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatók jegyek az ország legszebb nyári színházának júniusban induló programjaira.

Idegenvezetői Világnap 2015

2015. február 19-22. között kerül sor Budapesten a 25. születésnapját ünneplő, hármas jubileum (25-30-165) jegyében rendezett Idegenvezetői Világnapra. A 165 éves Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával megvalósuló esemény keretében budapesti idegenvezetők mutatják be a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A részvétel a programok nagy többségén ingyenes.

Több

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább