Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. 2014 első felében a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. A külföldi szerkesztők egytől egyig Budapest gyógyfürdőit és kávéházi kultúráját dicsérik. A legnagyobb hazai szállásfoglaló portál adatai szerint pedig 2014-ben - két év után először - ismét Budapest végzett a legnépszerűbb belföldi utazási célpontok toplistájának élén.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

15 budapesti program gyerekeknek

Különösen izgalmas arca fővárosnak a számtalan gyerekprogram játszóházzal, különleges állatokkal, igazi erei vasúttal, terepasztallal, látnivalóval. Budapest jó úti cél, ha a gyerekek energiáját szeretnénk levezetni, miközben rengeteg érdekeset tanulhatnak közben a világról és magukról is.

X. Egyházi- és Világi Borok Versenye Csömörön

Gödöllő környékén már éppen egy évtizede rendezik meg az Egyházi és Világi Borok versenyét. Idén Csömör nyerte el a rendezés jogát, így április 22-én Gödöllő, Fót, Pécel, Mogyoród, Nagytarcsa, Tóalmás, Veresegyház, Nyársapát és Dány után itt mérethetik meg magukat a borkészítő mesterek.

Több

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább