Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti látogatóit, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól, a HouseTrip magazintól kapott 2014-ben. De ezzel koránt sincs vége az elismeréseknek! Idén áprilisban a legjobb helyreállítási munkálatok díját nyerte el a Zeneakadémia. Szálloda és örökségvédelmi kategóriában is 1. díjat nyert az idén 120 éves New York Palota Boscolo Budapest. Januárban Budapest lett a svédek kedvenc úti célja, és ne feledjük: újra Európa "Legjobb Nagyfesztiválja" lett a Sziget! Össze is gyűjtöttük, hogy júniusban milyen nagyszerű programokkal vár e barátságos, kulturálisan aktív, pörgős és csodaszép város.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

10 pontban Visegrád legjava

Fellegvár, Királyi palota, a Dunakanyar panorámája, nyári bob és a canopy kötélpálya - sokan ráismertünk Visegrádra, de a város nem csak ennyi érdekességet rejt. Következő összefoglaló cikkünkben 10 pontban szedtük össze, hogy milyen különlegességek várnak ránk a csodálatos Visegrádon.

Gödöllő: barangolás egy főúri család világában

A fővároshoz közeli Gödöllőt lehetne a „leg"-ek városaként is emlegetni: nemcsak az ország legnagyobb barokk kastélyával, de egyben legkisebb Mária-kegyszobrával is büszkélkedhet, a legrégebbi kőszínházról nem is beszélve.

Így működik közbringa rendszer Budapesten!

2014 szeptember 8-án elindult a sokak által MOL BuBi, azaz az új budapesti közbringa rendszer. Miért előnyös nekünk? A belvárosi dugót megúszva, környezetbarát módon közlekedhetünk, saját kerékpár nélkül kombinálhatjuk más tömegközlekedési eszközzel vagy autózással is.
Tovább
Tovább
Tovább