Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. 2014 első felében a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. A külföldi szerkesztők egytől egyig Budapest gyógyfürdőit és kávéházi kultúráját dicsérik. A legnagyobb hazai szállásfoglaló portál adatai szerint pedig 2014-ben - két év után először - ismét Budapest végzett a legnépszerűbb belföldi utazási célpontok toplistájának élén.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

10 pontban Visegrád legjava

Fellegvár, Királyi palota, a Dunakanyar panorámája, nyári bob és a canopy kötélpálya - sokan ráismertünk Visegrádra, de a város nem csak ennyi érdekességet rejt. Következő összefoglaló cikkünkben 10 pontban szedtük össze, hogy milyen különlegességek várnak ránk a csodálatos Visegrádon.

5 nagyszerű úti tipp az éjszakai Budapest felfedezéséhez

Közhely, de akkor is igaz: Budapest nappal csodálatos, míg éjjel egyszerűen varázslatos! S ez a varázs csak fokozódik a téli hónapokban, amikor a kültéri szórakozóhelyek jócskán megfogyatkoznak, ám annál ellenállhatatlanabbul csábítja a meghitt városi kalandra, téli idillre éhes turistát a faházakkal tarkított fényligetek, fénypaloták, kulturális és aktív programok, vásárlási lehetőségek kavalkádja. A tarkabarka kínálatból mi most a téli Budapest néhány parádésan újszerű, egyedi élményt ígérő attrakcióhelyszínét szeretnénk bemutatni.

Több

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább