Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. Az év első felében a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Augusztus végén pedig már egy újabb listán végzett elsőként Budapest, a legkedvezőbb városlátogatások versenyében! Nézzük, mi vár az utazókra szeptemberben, a legbarátságosabb régióban.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Aktualitások, friss hírek

Múltidéző Piactér a Népligetben

Vásári hangulattal telik meg a Népliget szeptember első hétvégéjén. A három napos, ingyenes rendezvényre a család minden tagját várják. Népi játékok, koncertek, tűzzsonglőrök és válogatott portékát kínáló árusok gondoskodnak a szórakoztatásunkról - mindezt az ugyancsak a Népligetbe költöző SzeptemberFeszt rendezvényeivel párhuzamosan.

Nyárbúcsúztató Bál és a Magyar Könyv Ünnepe Budán

Gasztroutca az újjászülető Várkertbazár előtt, zenés mesejáték, musical dalbetétek, Nyárbúcsúztató Bál, Dumaszínház, tűzijáték, Boggie, R-GO és Korál koncert zárja a budavári nyarat. Szeptember 5. és 7. között pedig a Magyar Nyelv és a Magyar Könyv Ünnepe nyitja meg kapuit a Budai Várban.

Színesre festi Budapest utcáit az új nyárvégi fesztivál

A nyár utolsó napjaiban új fesztivál indul a fővárosban Színes Város "Strongbow" néven. Az egy hónapon át tartó művészeti és zenei programsorozaton beszélgetések, Budapest témájú slam poetry és több mint 100 zenei program várja a látogatókat fél tucat kiemelt belvárosi helyszínen.
Tovább
Tovább
Tovább