Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet a HouseTrip utazásszervező portáltól kapott: az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Nem beszélve az elképesztően gazdag fesztiválkínálatról, amely évről évre bővül, és a késő nyári - kora őszi időszakban éri el a tetőpontját. Augusztus," a hónapok császára" egyben a fesztiválok hónapja is, nem csupán Budapesten, de szerte a főváros környékén: akár délnek, akár északnak indulunk, látványos és sziporkázó fesztiválok egész sora csalogat, hogy ott töltsük el a nyárutó legszebb napjait, vagy köszöntsük a derűt hozó őszt. Lássuk, mivel kecsegtet a nyár utolsó hónapja, s az őt követő Szent Mihály hava, szeptember!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A magányos cédrus – Csontváry géniusza

Július 5-én "A magányos cédrus – Csontváry géniusza" címmel életmű-kiállítás nyílik Csontváry Kosztka Tivadar munkáiból a Várban, a Honvéd Főparancsnokság 17 termében, mely ez év december 31-ig látogatható.

Akadálymentes fürdők Budapesten

Budapest változatos fürdővilága fogad minket a fővárosban: történelmi hangulatú helyszínek és Közép-Európa egyik legnagyobb élményfürdője, számos uszoda és strand várja a látogatókat. Összeállításunkban az akadálymentes és részben akadálymentes fürdők használatához gyűjtöttünk össze tippeket.

Sikeres volt az 5. TeSZedd! akció

A Magyar Turizmus Zrt. csatlakozott az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz, így a budapesti Citadellán kívül Szentgotthárdra, Várpalotára, Balatonalmádiba, Harkányba, Szegedre, Szolnokra, Egerbe és Poroszlóra is ellátogattak kollégáink, hogy támogassák a tiszta környezetet. A fővárosi sajtótájékoztatóról képes beszámolónk következik!
Tovább
Tovább
Tovább