Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti látogatóit, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól, a HouseTrip magazintól kapott 2014-ben. De ezzel koránt sincs vége az elismeréseknek! Idén áprilisban a legjobb helyreállítási munkálatok díját nyerte el a Zeneakadémia. Szálloda és örökségvédelmi kategóriában is 1. díjat nyert az idén 120 éves New York Palota Boscolo Budapest. Januárban Budapest lett a svédek kedvenc úti célja, és ne feledjük: újra Európa "Legjobb Nagyfesztiválja" lett a Sziget! Össze is gyűjtöttük, hogy júniusban milyen nagyszerű programokkal vár e barátságos, kulturálisan aktív, pörgős és csodaszép város.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Világsztárok a Bánki-tó víziszínpadán

Idén tizenegyedik alkalommal, június 26-28. között kerül megrendezésre a Louis Armstrong Jazzfesztivál a Bánki-tó víziszínpadán, festői környezetben, Budapesttől mindössze 60 km-re, a jazz művészet világsztárjainak és hazai jazz élet nagyjainak közreműködésével. A háromnapos fesztivál különleges, jubileumi apropóját az adja, hogy a világhírű jazztrombitás, Louis Armstrong éppen 50 éve járt Magyarországon.

Múzéj TIPP: Sisi-levelek a Gödöllői Kastélyban

Egyedülálló gyűjtemény tekinthető meg június 28-ig a Gödöllői Királyi Kastély Mária Valéria-szalonjában. Az ezernél is több, az Erzsébet királyné korát idéző levélből ízelítőt kínáló kamarakiállítás rendhagyó módon látható június 20-án számos zenés-táncos és múltidéző programmal körítve.

A magányos cédrus – Csontváry géniusza

Július 5-én "A magányos cédrus – Csontváry géniusza" címmel életmű-kiállítás nyílik Csontváry Kosztka Tivadar munkáiból a Várban, a Honvéd Főparancsnokság 17 termében, mely ez év december 31-ig látogatható.
Tovább
Tovább
Tovább