Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt! Nemrégiben egy utazásszervező portál, a HouseTrip tette közzé statisztikai adatait, amit 130.000 felhasználói válaszból állított össze. Az eredmény egyik lényeges pontja, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban a legjobb.
Bővebben

Borfesztivál mustra

Nem véletlen, hogy a borfesztiválok és a borral kapcsolatos események száma ilyen látványosan nő: egyre többen válunk borkedvelővé és vagyunk kíváncsiak a minőségi magyar borokat készítő, az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező bortermelőkre. Ez az év is rendkívül gazdag lesz borfesztiválokban, a Budapesten zajló ilyen eseményeket kronológiai sorrendben vesszük górcső alá.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit

Aktualitások, friss hírek

Digitális városnéző séta Gödöllőn

Áprilistól okostelefonnal vagy tablettel a kezünkben is végigjárhatjuk Gödöllő nevezetességeit. Az offline is használható, QR-kóddal letölthető, "Gödöllői Séta" elnevezésű digitális városnéző program hang és szöveg együttes segítségével mutatja be a nevezetességeket.

Új fesztivál a láthatáron – Budapest Essentials

A Budapest Essentials fesztivál olyan rendhagyó kezdeményezés, amely Budapestet választotta díszletnek, a város kultikus klubjait helyszíneknek és a zenei-kulturális-gasztró élmények tömkelegét program gyanánt...

Több

Budapest Folk Fest ötödször, öt helyszínen

Tovább

Osztálykirándulás a Dunakanyarban 2014

Tovább

Osztálykirándulások Budapest környékén

Tovább

Újra nyitva a százhalombattai Régészeti Park!

Tovább
Tovább
Tovább