Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. Nemrégiben ugyanis a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Nézzük, mi vár az utazókra a következő hetekben, a legbarátságosabb régióban!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Aktualitások, friss hírek

Nagybörzsöny – egy hétvégényi látnivaló

Ha valaki felteszi a kérdést, hogy a Budapest-Közép-Dunavidék régióban melyik a leghangulatosabb falu, egyre többen vannak, akik kételyek és gondolkodás nélkül meg tudják jelölni Nagybörzsönyt. Egy hétvégényi program, akár több hétvégére is…

Cegléd: a régió déli kapuja

A kikapcsolódásra vágyó turistáknak – akik nem szeretnének sokat autózni Budapestről, ugyanakkor vágynak a vidéki város nyugalmára – kifejezetten jó választás Ceglédet, az Alföld kapuját felkeresni. A Pest megye dél-keleti szegletében fekvő település termálvizeivel, változatos látnivalóival és a szabadidős programjaival nem véletlenül oly népszerű a régióban.

Helló Budapest! - fesztivál a 25 éves Juventustól

Újabb fergeteges zenei kavalkádba vethetjük bele magunkat a budapesti nyárban, ha augusztus 7-10. között ellátogatunk a "Helló, Budapest!" fesztiválra. A 25. születésnapját ünneplő Juventus Rádió a budai MOM Kulturális Központban rendez nagyszabású koncerthétvégét.
Tovább
Tovább
Tovább