Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet a HouseTrip utazásszervező portáltól kapott: az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Nem beszélve az elképesztően gazdag fesztiválkínálatról, amely évről évre bővül, és az őszi időszakban éri el egyik tetőpontját. Október is még a fesztiválok hónapja, nem csupán Budapesten, de szerte a főváros környékén: akár délnek, akár északnak indulunk, látványos és sziporkázó fesztiválok egész sora csalogat, hogy ott töltsük el az ősz legszebb napjait. Lássuk, mivel kecsegtet ez az időszak!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Akadálymentesen a természetben Budapesten

Fővárosunkban egyelőre korlátozott számú lehetőség adódik kerekesszékkel (vagy babakocsival) a természet adta kikapcsolódás élményét átélni, az alábbi helyszínek azonban a legtöbb elvárásnak megfelelnek, így ezeket örömmel mutatjuk be.

Közösségi dunai hajójáratok Budapesten

2012 nyarán indított dunai hajójáratokat a BKV „Hajózzon a munkába" felhívással. Ezek azóta is nagy sikerrel üzemelnek egész évben, az alternatív munkába járási lehetőséget kereső budapestiek legnagyobb örömére. Ma már 4 BKK járat érhető el a Duna vizén, ezen vonalak legfontosabb tudnivalóit alábbiakban foglaljuk össze.

BuBizzunk! - Így működik a közbringa rendszer Budapesten

2014 szeptember 8-án elindult a MOL BuBi, vagyis az új budapesti közbringa rendszer. Miért előnyös nekünk a BuBi? A belvárosi dugót megúszva, környezetbarát módon közlekedhetünk, saját kerékpár nélkül kombinálhatjuk más tömegközlekedési eszközzel vagy autózással is.
Tovább
Tovább
Tovább