Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és környéke régió ezzel a kitüntető címmel köszönti! Nemrégiben egy utazásszervező portál, a HouseTrip tette közzé statisztikai adatait, amit 130.000 felhasználói válaszból állított össze. Az eredmény egyik lényeges pontja, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban pedig a legjobb.
Bővebben

Borfesztivál mustra

Nem véletlen, hogy a borfesztiválok és a borral kapcsolatos események száma ilyen látványosan nő: egyre többen válunk borkedvelővé és vagyunk kíváncsiak a minőségi magyar borokat készítő, az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező bortermelőkre. Ez az év is rendkívül gazdag lesz borfesztiválokban, a Budapesten zajló ilyen eseményeket kronológiai sorrendben vesszük górcső alá.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit

Aktualitások, friss hírek

Tavaszi Vásár a budapesti Vörösmarty téren

Az idei Budapesti Tavaszi Vásáron böjti és húsvéti ételekkel, kézműves termékekkel, ajándéktárgyakkal és gyermekeknek szóló programokkal is várják az érdeklődőket egészen április 21-ig a Vörösmarty téren, hétvégén és munkaszüneti napokon, reggel 10 és este 21 óra között. A húsvéti hétvégén mintegy tucatnyi koncertprogram kínál zenei élményt a látogatók számára a délután 4 órától kezdődő idősávban.

Húsvét Budapesten és a főváros környékén

Húsvét - a feltámadás ünnepeként - az örök megújulás, újjáéledés örömét hirdeti mindannyiunk számára. Ilyenkor vesz igazi lendületet a szabadtéri programok szezonja: Budapesttől Gödöllőn és Ócsán át a Dunakanyarig, számos nagyszerű ünnepi programmal járnak mindazok kedvében, akik a tavasz első hosszú hétvégéjét - családjukkal vagy barátaikkal - otthonuktól kissé távolabb szeretnék tölteni.

Több

Osztálykirándulások Budapest környékén

Tovább

Újra nyitva a százhalombattai Régészeti Park!

Tovább

Hollókői húsvét lesz a Centrálban

Tovább

Kerekesszékes gurulás a Városligetben

Tovább
Tovább
Tovább