Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. Nemrégiben ugyanis a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Nézzük, mi vár az utazókra a következő hetekben, a legbarátságosabb régióban!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Aktualitások, friss hírek

Hajóval oda, busszal vissza a Dunakanyarból

Július 16-án átadták az utasközönség számára a felújított Dömös sétahajót. A VOLÁN-MAHART megállapodás jegyében a dunai hajózási főszezonban - 2014. szeptember 28-ig - kombinált menetjegyekkel, kedvezményes áron vehetjük ezután igénybe a két közlekedési vállalat szolgáltatásait.Így aztán odafelé hajóval, vissza pedig busszal, kényelmesen juthatunk el a Dunakanyarba.

Zsámbéki medence felfedezése

Pest megye nyugati kapujában fekvő Zsámbéki medence számos felfedeznivalót tartogat a látogatók számára. Igazán teljes hétvégi programot állíthatunk össze, melybe éppúgy belefér a borkóstolás a helyi pincesorokon és termelőknél, wellnessezés a környék kiváló hoteljeiben, kulturális programok vagy éppen az adrenalin szint növelés.

Gőzmozdonyos kirándulás indul a Dunakanyarba

2014. szeptember 6-án 9 óra 52 perckor kirándulóvonat indul a Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Dunakanyarba, Budapest - Kismaros - Nagymaros - Szob útvonalon. A gőzmozdony vontatta szerelvényben a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak kicsik és nagyok a „boldog békeidők" hangulatában.
Tovább
Tovább
Tovább