Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és környéke régió ezzel a kitüntető címmel köszönti! Nemrégiben egy utazásszervező portál, a HouseTrip tette közzé statisztikai adatait, amit 130.000 felhasználói válaszból állított össze. Az eredmény egyik lényeges pontja, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban pedig a legjobb.
Bővebben

Borfesztivál mustra

Nem véletlen, hogy a borfesztiválok és a borral kapcsolatos események száma ilyen látványosan nő: egyre többen válunk borkedvelővé és vagyunk kíváncsiak a minőségi magyar borokat készítő, az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező bortermelőkre. Ez az év is rendkívül gazdag lesz borfesztiválokban, a Budapesten zajló ilyen eseményeket kronológiai sorrendben vesszük górcső alá.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit

Aktualitások, friss hírek

Budapest Folk Fest ötödször, öt helyszínen

Ötödször rendezi meg a Budapest Folk Festet a Fonó Budai Zeneház. Április 21. és 27. között öt helyszínen lesznek nép- és világzenei koncertek és események. Fellép mások mellett a Dresch Quartet, a Csík Zenekar, a CimbaliBand és a baszk Juan Mari Beltran. A fesztivál fő rendezvényhelyszíne a Fonó, de további helyszínként bekapcsolódik a Hagyományok Háza, a Művészetek Palotája (MÜPA), a gödöllői Művészetek Háza és a Kobuci Kert is.

Osztálykirándulások Budapest környékén

Ha nincs időnk eltávolodni a fővárostól, vagy ha épp csak kiegészítenénk egy budapesti utazást valami mozgalmasabbal is, vagy ha egyszerűen csak fel szeretnénk fedezni a környék ismeretlen ismerőseit, bátran induljunk neki a Budapest környékéni osztállyal, haverokkal vagy csak a családdal.

Több

Újra nyitva a százhalombattai Régészeti Park!

Tovább

Hollókői húsvét lesz a Centrálban

Tovább

Kerekesszékes gurulás a Városligetben

Tovább

Digitális városnéző séta Gödöllőn

Tovább
Tovább
Tovább