Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. Az év első felében a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Augusztus végén pedig már egy újabb listán végzett elsőként Budapest, a legkedvezőbb városlátogatások versenyében! Nézzük, mi vár az utazókra szeptemberben, a legbarátságosabb régióban.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Friss

Így működik közbringa rendszer Budapesten!

2014 szeptember 8-án elindult a sokak által MOL BuBi, azaz az új budapesti közbringa rendszer. Miért előnyös nekünk? A belvárosi dugót megúszva, környezetbarát módon közlekedhetünk, saját kerékpár nélkül kombinálhatjuk más tömegközlekedési eszközzel vagy autózással is.

Piacok Napja az Erzsébet téren

Piacok Napja néven, hagyományteremtő rendezvény indul útjára 2014. szeptember 13-án Budapesten, a belvárosi Erzsébet téren. Design-, bolha-, garázs , kézműves-, termelői-, közösségi-, vagy használt ruha-... Mi az? PIAC! Mindez együtt, egy helyen, egy napon: a Piacok Napján!

Ceglédbercelen ünnepelnek a magyarországi nemzetiségek

Egy Cegléd melletti sváb faluban, Budapesttől 60 km-re, a Gerje-patak partján épült Ceglédbercelen kelnek életre a Kárpát-medencei népek, nemzetiségek folklór hagyományai a Magyarországi Nemzetiségek I. Országos Találkozója alkalmával. A "Közös Égbolt Alatt" mottóval felvezetett találkozóra egész napos kulturális- és gasztrofesztivállal várják az érdeklődőket szeptember 13-án, szombaton.
Tovább
Tovább
Tovább