Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet a HouseTrip utazásszervező portáltól kapott: az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Nem beszélve az elképesztően gazdag fesztiválkínálatról, amely évről évre bővül, és a késő nyári - kora őszi időszakban éri el a tetőpontját. Augusztus," a hónapok császára" egyben a fesztiválok hónapja is, nem csupán Budapesten, de szerte a főváros környékén: akár délnek, akár északnak indulunk, látványos és sziporkázó fesztiválok egész sora csalogat, hogy ott töltsük el a nyárutó legszebb napjait, vagy köszöntsük a derűt hozó őszt. Lássuk, mivel kecsegtet a nyár utolsó hónapja, s az őt követő Szent Mihály hava, szeptember!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Smart Times '15 - A következő állomás: Budapest!

Idén augusztus 28. és 30. között fogadja Budapest a mozgékony kis városi autók bolondjait a 15. Világtalálkozójuk alkalmával. A programban 30 országból érkező, közel 2000 smart fog „rodeózni" Budapest utcáin, de a sofőrükre is világszínvonalú élmények várnak. Lássuk a részletes programot!

A magányos cédrus – Csontváry géniusza

Július 5-én "A magányos cédrus – Csontváry géniusza" címmel életmű-kiállítás nyílik Csontváry Kosztka Tivadar munkáiból a Várban, a Honvéd Főparancsnokság 17 termében, mely ez év december 31-ig látogatható.

Akadálymentes fürdők Budapesten

Budapest változatos fürdővilága fogad minket a fővárosban: történelmi hangulatú helyszínek és Közép-Európa egyik legnagyobb élményfürdője, számos uszoda és strand várja a látogatókat. Összeállításunkban az akadálymentes és részben akadálymentes fürdők használatához gyűjtöttünk össze tippeket.
Tovább
Tovább
Tovább