Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti látogatóit, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól, a HouseTrip magazintól kapott 2014-ben. De ezzel koránt sincs vége az elismeréseknek! Idén áprilisban a legjobb helyreállítási munkálatok díját nyerte el a Zeneakadémia. Szálloda és örökségvédelmi kategóriában is 1. díjat nyert az idén 120 éves New York Palota Boscolo Budapest. Januárban Budapest lett a svédek kedvenc úti célja, és ne feledjük: újra Európa "Legjobb Nagyfesztiválja" lett a Sziget! Össze is gyűjtöttük, hogy júniusban milyen nagyszerű programokkal vár e barátságos, kulturálisan aktív, pörgős és csodaszép város.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A magányos cédrus – Csontváry géniusza

Július 5-én "A magányos cédrus – Csontváry géniusza" címmel életmű-kiállítás nyílik Csontváry Kosztka Tivadar munkáiból a Várban, a Honvéd Főparancsnokság 17 termében, mely ez év december 31-ig látogatható.

Akadálymentes fürdők Budapesten

Budapest változatos fürdővilága fogad minket a fővárosban: történelmi hangulatú helyszínek és Közép-Európa egyik legnagyobb élményfürdője, számos uszoda és strand várja a látogatókat. Összeállításunkban az akadálymentes és részben akadálymentes fürdők használatához gyűjtöttünk össze tippeket.

Sikeres volt az 5. TeSZedd! akció

A Magyar Turizmus Zrt. csatlakozott az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz, így a budapesti Citadellán kívül Szentgotthárdra, Várpalotára, Balatonalmádiba, Harkányba, Szegedre, Szolnokra, Egerbe és Poroszlóra is ellátogattak kollégáink, hogy támogassák a tiszta környezetet. A fővárosi sajtótájékoztatóról képes beszámolónk következik!
Tovább
Tovább
Tovább