Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet a HouseTrip utazásszervező portáltól kapott: az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. A főváros szecessziós szépsége, a Budai Vár középkori hangulata, a fúziós gasztronómiával erősítő történelmi fürdők, egy kávé a New York kávéház mesésen szép termében, egy koktél a Szimplában, a Duna minden évszakban lenyűgöző szépsége - igen nehéz volna pár sorban összegezni Budapest sokszínű vonzerejét. Lássuk inkább, mivel kecsegtet a téli, ünnepi időszak!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A magányos cédrus – Csontváry géniusza

Július 5-én "A magányos cédrus – Csontváry géniusza" címmel életmű-kiállítás nyílik Csontváry Kosztka Tivadar munkáiból a Várban, a Honvéd Főparancsnokság 17 termében. A kiállítás január 31-ig (meghosszabbítva) látogatható!

Nagybörzsöny – egy hétvégényi látnivaló

Ha valaki felteszi a kérdést, hogy a Budapest-Közép-Dunavidék régióban melyik a leghangulatosabb falu, egyre többen vannak, akik kételyek és gondolkodás nélkül meg tudják jelölni Nagybörzsönyt. Egy hétvégényi program, akár több hétvégére is…

Váci Advent

Az utóbbi években közkedvelt kirándulócélponttá vált a püspöki székvárost, olyannyira, hogy Vácot újabban a "Dunakanyar Szíve"-ként emlegetik a látogatók. Méltán nyerte ezt az elnevezést a Börzsöny lábánál fekvő kisváros, melynek főterén a tél nagy dobása az Adventi vásár lesz, színes kulturális programmal, kézműves portékákkal, hagyományőrző ételek, italok mesés választékával.
Tovább
Tovább
Tovább