Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. 2014 első felében a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. A külföldi szerkesztők egytől egyig Budapest gyógyfürdőit és kávéházi kultúráját dicsérik. A legnagyobb hazai szállásfoglaló portál adatai szerint pedig 2014-ben - két év után először - ismét Budapest végzett a legnépszerűbb belföldi utazási célpontok toplistájának élén.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Télen igazán csábít a Rudas

Ki tagadná, hogy a Gellért-hegy tövében, az Erzsébet híd lábánál, 21 gyógyforrás szomszédságában fekvő Rudas az egyik, ha nem éppen a legszebb fekvésű budapesti fürdő? A fürdő történelmi szárnyai az elmúlt években újjászülettek, s a közelmúltban sor került a fürdő déli szárnyának, a jobb sorsra érdemes egykori palackozóüzemnek a felújítására is, melynek eredményeképpen a Rudas Budapest új büszkeségévé lépett elő.

10 pontban Visegrád legjava

Fellegvár, Királyi palota, a Dunakanyar panorámája, nyári bob és a canopy kötélpálya - sokan ráismertünk Visegrádra, de a város nem csak ennyi érdekességet rejt. Következő összefoglaló cikkünkben 10 pontban szedtük össze, hogy milyen különlegességek várnak ránk a csodálatos Visegrádon.

Több

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább