Cegléd: a régió déli kapuja

A kikapcsolódásra vágyó turistáknak – akik nem szeretnének sokat autózni Budapestről, ugyanakkor vágynak a vidéki város nyugalmára – kifejezetten jó választás Ceglédet, az Alföld kapuját felkeresni. A Pest megye dél-keleti szegletében fekvő település termálvizeivel, változatos látnivalóival és a szabadidős programjaival nem véletlenül oly népszerű a régióban.

Bor és gasztronómia a Királyi régióban

A Dunától a Balaton-felvidékig terjedő, csodálatos vidék történelmi, művészettörténeti nevezetességeivel, hangulatos utcáival, tereivel, pezsgő kulturális élettel és nem utolsó sorban a térség egyedi hangulatához méltó étkekkel várja vendégeit.

Tokaj-Zemplén: édes nedűk, természetes kalandok

A Zempléni-hegység és a Bodrog folyó találkozásánál formálódott területen az évszázados pincék, a régi épületek, a kiváló Tokaji borok és a festői táj együttese ritkán tapasztalható, kivételes élményt nyújt az idelátogatóknak.

Szekszárdi Borút: hagyomány és újítás

Ha Szekszárd, akkor bor, és főleg vörösbor! Legkisebb megyeszékhelyünkön nem kevesebb, mint 4500 pince található. Hazánk egyik legrégebbi vörösboros vidékén a kulcsszó a kadarka, a bikavér és a Cabernet Sauvignon.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Villány-Siklósi Borút: az ország első borútja

1994 őszén a villányi borvidék adottságaira alapozva, német, osztrák és francia előképek alapján nyolc település, szőlő- és bortermelők, vállalkozók, valamint civil szervezetek összefogásával születhetett meg.

Pincefalvak hazája - A Bükki borút

Tapasztalja meg a Bükki borvidék hangulatát a jó borok társaságában és a falusi vigasságot közepette!

Egri borúton barangolva

Az egri az egyik legismertebb történelmi borvidék, mely az ország leghíresebb vörösborának, az Egri bikavérnek felfedezésre váró hazája.

Tokaji borkaland

Tokaj-Hegyalja Magyarország világszerte ismert és elismert borvidéke, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy a világ legnemesebb édes borát, a Tokaji aszút elkészíthessék, számunkra pedig ahhoz, hogy kellemes gasztronómiai kalandokban legyen részük.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább