Közösségi dunai hajójáratok Budapesten

2012 nyarán indított dunai hajójáratokat a BKV „Hajózzon a munkába" felhívással. Ezek azóta is nagy sikerrel üzemelnek egész évben, az alternatív munkába járási lehetőséget kereső budapestiek legnagyobb örömére. Ma már 4 BKK járat érhető el a Duna vizén, ezen vonalak legfontosabb tudnivalóit alábbiakban foglaljuk össze.

BuBizzunk! - Így működik a közbringa rendszer Budapesten

2014 szeptember 8-án elindult a MOL BuBi, vagyis az új budapesti közbringa rendszer. Miért előnyös nekünk a BuBi? A belvárosi dugót megúszva, környezetbarát módon közlekedhetünk, saját kerékpár nélkül kombinálhatjuk más tömegközlekedési eszközzel vagy autózással is.

Távolsági buszok: VOLÁNBUSZ

A helyközi járatokkal kapcsolatos menetrendeket, járatinformációkat, a szeptember 1-jétől érvényes díjszabást, illetve a rendelkezésre álló jegypénztárak elérhetőségét és nyitvatartási idejét a következő linkeken találjuk meg.
Tovább
Tovább
Tovább

Vasúti közlekedés

Magyarország legnagyobb közlekedési vállalata, az évente több mint 150 millió utazást lebonyolító Magyar Államvasutak ZRt. 160 éve áll az utasok szolgálatában, s juttatja el őket az ország bármely pontjára.

Közúti közlekedés: autópályák

Ha gépkocsival indulunk útnak, a városok közötti közlekedéshez jó néhány szabályt be kell tartani, vegyük például az elektronikus autópálya-matricákat. Viszont számtalan segítséget is kaphatunk egy jól megválasztott mobilalkalmazástól.

4 Tipp: utazzunk vonattal!

Az országban bárhova eljuthatunk vonattal, s mi sem kényelmesebb, mint online jeggyel, kedvező kerékpáros napijegyekkel élve kirándulásokra vagy akár hosszabb körutazásokra indulni. Ehhez nyújtunk most hasznos tippeket.
Tovább
Tovább
Tovább