Balatoni programajánlók

Programok a Kis-Balatonnál

A Kis-Balaton 1951 óta természetvédelmi terület. Madártani szempontból szerepe országos és nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő, mintegy 232 madárfaj fészkel itt, köztük a magyar természetvédelem szimbóluma, a hófehér tollú nagy kócsag. Számos különlegességet – köztük a Bivalyrezervátumot vagy a Kányavári-szigetet – fedezhetjük fel ezen a tájon.

Programok Tihanyban és Balatonfüreden

Ha a Balaton mellett klasszikus helyszínt keresünk, akkor nincs jobb választás, mint a szépséges Tihanyi-félsziget, a reformkori Balatonfüred és környéke. Kirándulástól kulturális programon át a kalandparkig ajánlunk programokat.

Programok a Balaton nyugati medencéjében

A különleges atmoszférával hívogató Hévízi-tó, Keszthely múzeumai és elegáns kastélya és Gyenesdiás természetes szépsége hívogatják a látogatót a Balaton nyugati medencéjéhez, ahol nem csak western lovasokkal, de dinókkal is találkozhatunk.

Programok a Balaton délnyugati részén

Balatonboglár, Fonyód, Balatonfenyves és Balatonszentgyörgy változatos tájain túrázhatunk, biciklizhetünk, vízitaxizhatunk, de megnézhetjük a Csillagvárat és Csisztapusztára is ellátogathatunk.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Programok a Balaton délkeleti részén

A klasszikus déli part kedvenc üdülőhelyein bulizhatunk, ellátogathatunk a kalandparkba, és kirándulásra, kerékpározásra is nagyon jó úti tippeket állítottunk össze. A különlegességek között meg kell említeni a krokodil Zoo-t és a hajó alakú kilátót.

Programok a Balaton-felvidéken

A Balaton-felvidék az ország egyik legizgalmasabb területe: rengeteg látnivaló és tennivaló akad errefelé, több nap sem elég, hogy valamennyit felfedezzük Badacsonytól Zánkáig.

Programok a Balaton keleti részén

Balatonakarattyát és Balatonkenesét sokszor a Balaton Keleti Kapujának hívják. Találóan, hiszen a főváros vagy az ország keleti része felől érkező látogatók itt pillanthatják meg először a Balaton csillogó víztükrét.
Tovább
Tovább
Tovább