#HELLOTALENT

Hello Talent! - A Magyar Turisztikai Ügynökség gyakornoki programja

Miért válaszd a Magyar Turisztikai Ügynökséget?

Ha a turizmusban tervezed a jövődet vagy érdeklődsz a turizmus iránt, akkor tervezd velünk a turizmus jövőjét.

A Magyar Turisztikai Ügynökség célja és feladata Magyarország országmárkájának kialakítása, a turizmus fejlesztése és ezen keresztül az ország növekedésének biztosítása.

Szakmai gyakornoki programunk célja, hogy tehetséges fiatalokat készítsünk fel a munkaerő piacra, és ezzel egyidőben megtaláljuk azokat az ígéretes jövőbeli munkatársakat, akik akár a turizmus jövőjét is formálhatják. A programban résztvevő gyakornokok megismerkedhetnek az itt folyó szakmai munkával, bekapcsolódhatnak a napi munkavégzésébe, önállóan oldhatnak meg a szakmai vezetőjük által rájuk bízott feladatokat. 

Ha úgy érzed, hogy örömmel vennél részt ebben a munkában és hallgatóként valódi szakmai tapasztalatokat szeretnél szerezni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak.

 


 

Rólunk
A Magyar Turisztikai Ügynökség 2016-ban abból a célból alakult újjá, hogy a turizmus területén szükséges változások zászlóshajója legyen.

Az Ügynökség küldetésének tartja elmesélni Magyarország történetét és a turizmus fejlesztésén keresztül biztosítani az ország gyarapodását.

Az Ügynökség két alaptevékenysége a nemzeti turisztikai fejlesztés és a marketing-kommunikáció, de emellett kiemelkedő hangsúlyt kap a szektor képzés fejlesztésének kialakítása, az adatgyűjtés és a kutatás. Turizmus fejlesztési projektjeink hozzájárulnak településeink épített környezetének megújulásához, helyi értékeink megismeréséhez és megőrzéséhez. Erős turisztikai országmárkát alakítunk ki, amely alapján Magyarország vonzó, szerethető és őszinte célpontként jelenik meg a belföldi és a külföldi turisták számára egyaránt.

Hiszünk abban, hogy az Ügynökség vezetésével és az turisztikai szektor összehangolt munkájával az ágazatban rejlő lehetőségeket kihasználva Magyarországot Európa top turisztikai desztinációi közé emeljük!

 


 

Amit kínálunk

 • Bepillantást a magyar turizmus jövőjét formáló döntésekbe
 • Részvételi lehetőséget a gyakornoki képzési programban
 • Munkádat szakmai mentor segíti
 • Valós munkatapasztalatot
 • Korszerű irodai környezetet
 • Versenyképes díjazást, előrelépési lehetőséget, laptopot és mobil telefont
 • Rugalmas munkaidő-beosztást

 


 

Téged keresünk, ha
Úgy érzed, hogy van kedved a csapathoz csatlakozni, emellett pozitív a hozzáállásod és jó a probléma megoldó képességed, jól kommunikálsz, feladataidat precízen el tudod végezni, együtt tudsz dolgozni a többi csapattaggal. Ha számíthatunk Rád.

 


 

Jelentkezés feltételei 
Akkor tudsz hozzánk jelentkezni, ha

 • Nem vagy még 25 éves
 • Aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszonyod van
 • Legalább 2 lezárt tanulmányi félévet elvégeztél alapképzésen (BSc)
 • Legalább 1 évet el kívánsz tölteni a gyakornoki pozícióban
 • Középszinten beszélsz legalább egy idegen nyelvet
 • Magabiztosan használod az MS Office környezetet

Gyakornokainkat iskolaszövetkezeten keresztül foglalkoztatjuk.

 

Hogyan jelentkezz
Amennyiben a feltételeknek megfelelsz, akkor nézd át a nyitott gyakornoki pozícióinkat. A pozíciónál található linken keresztül tudod leadni a jelentkezésedet.

A hozzánk jelentkező gyakornokok online jelentkezési folyamatban vesznek részt, amely során először CV feltöltését majd egy – megadott kérdések alapján elkészített rövid - bemutatkozó video elkészítését kérjük. A továbbjutott gyakornokok személyes beszélgetésen is részt vesznek.

 


 

Gyakornoki pozíció ajánlataink

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk!

 


 

Kérdések
Amennyiben kérdésed, észrevételed merül fel a gyakornoki pozícióinkat illetően, írd meg nekünk a hr@mtu.gov.hu e-mail címre.